İyi günlerde kullanın
6136 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam sen daha uzaktan denedin mi ?.. nasıl durumu 20 metre az geldi şimdi gözüme
Denedim fakat grupman denemedim. 60 metre civarında ince uzun kola kutularından var ona desteksiz atıp duruyorum. Desteksiz olmasına rağmen gayet iyi, kutuda atacak yer kalmadı dağıldı gitti. Ben grupman sevmediğim için şimdilik çok ideal geliyor bana. 14.3 grainle 100 metreye kadar iş yapar sanırım fakat ben 50 60 metrede 10,5 ya da 8.44 le kullanırım. -
Tebrikler, tek delik yapıyor 20 metreden bu yüzden tüfeği sağlam sabitlemekte fayda var
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan abim
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
-
Mafetmişler tüfeği, yollayın boyasınlar.
-
Tebrikler dostum eline sağlık
-
Striker almadan araştırma yaparken yurtdışında bu modelle ilgili çoğunlukla 6,35 kullanıldığını gördüm. 6,35 için 200m/s hıza sahip bu tüfekte bu kalibrenin çok kullanılmasına şaşırmıştım. Bizde pek de 6,35ine bakan olmaz bu tüfeğin.
Adamlar genelde 30 40 metreye atış yapıyor bu yüzden 6.35 almaları normal. Sanırım avlanıyorlar. Geçen bir video izledim tavşan avlıyorlardı, mesafe maksimum 30 metreydi. -
Hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan
-
Güle güle kullan abim Detaylı incelemeni de bekliyoruz
-
125 metre atışları çok güzel olmuş tebrikler.
-
Ülkemizde havalı tüfekle avlanmak yasaktır ve para cezası vardır bu yüzden ilk sorunuzu pas geçelim.
O tüfek pek isabetli bir tüfek değildir, bu yüzden beklentilerinizi karşılamaz.
-
Namlunun ucu. En azından benim için böyle.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
-
Aslında hepimizde dremel bulunması gerekiyor. Her konuda çok işe yarayan bir alet. Dremel olsaydı vidaya ortadan minik bir yarık açılıp hemen sökülebilirdi.
-
Gücü 1 tura indirip 14 grain pellet kullansanda olur aslında Ben sonuna kadar kısıyorum 50 metrede 8 şarjör atıyorum gayette yetiyor 14 grain pelletle Tebrikler güzel grupman çıkarmışsın abim.
-
4.5mm rüzgardan çok etkilendiği için 100 metrede biraz sıkıntı olmuş olabilir. Güzel paylaşım tebrikler.
-
Güzel paylaşım elinize sağlık. Hangi pelleti kullandınız? Bir de atış yaptığınız malzeme kağıda benzemiyor, deliklerde deformasyon oluşmamış, karton falan mı o?
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
-
Hayırlı olsun gayet güzel tüfektir. Tek eksiği tetiği biraz ağırdır zamanla alışırsınız.