yer: ( 40.195139, 28.970587 ) koordinatlarını https://maps.google.com
ssecen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Uygun olursam ben yine katılım gösterebilirim.
-
Merhaba arkadaşlar anlamadım ben mi kırdım ben mi kızdım çözemedim şimdi yanlış anlaşılma olmasın
ayıp oluyor şimdi bir daha ki sefere şişeleri sen dizersin 100 m ye gerri gelene kadar işleri biterr hiç gelmene gerek kalmaz bir daha dizersin
tekrar soruyorum ben mi kızdım bize de brak diyerekabi benim kisi şaka bir daha ki sefere görüşmek üzere evdeki soda şişelerini getireyim bol bol kırarız
-
Güzel bir gün oldu soğuk bizi biraz zorladı açıkçası. Bt65'ler güzeldi ama AA ile 2 şişe arka arkaya kırınca cengiz abi kızdı biraz bizede bırak diye Şaka bir yana tüm gelen dostlarla tanıştığıma memnun oldum. Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere inşallah
-
bende bir arkadaşımla aranızda olucam inşallah arkadaşlar sabah görüşmek üzere
-
bende gelmek isterim arkadaşlar fakat sabah 9 gibi biraz zor malum pazarları uyuyoruz sadece eğer buluşma uzun olursa saat açısından katılım göstermek isterim.
-
Tarih uygun olursa bende katılmak isterim.
-
Aşağıdaki logo mason logosudur. Sizin sorduğunuz logonunda bundan yana kalır yanı yok.
[Resim Engellendi: http://3.bp.blogspot.com/-C4LUSV840F0/TppWMXqYp1I/AAAAAAAACFk/8IL0PeAjAk0/s1600/MasonLOGO.jpg]
-
stoeger ile 3*9*42 bir dürbünü hiç ettim bence gerekli en azından bende sorun çıktı yeniden orjinal dürbününe döndüm
-
Geçen hafta içinde bende bir adet danaburnu'nu vurdum 7-8 metreden Bahçede çiçeklere oldukça zarar veren bir hayvan kendisi görünce bahçenin diğer ucuna doğru gittim ve tüfekle tek atışta vurdum bende.
-
4x32 yerine uygun hangi dürbün alınabilir ?
-
Merhaba arkadaşlar bende x20 suppressor combo 4,5mm kullanıcısıyım üzerinde gelen mevcut dürbünü (4x32) kullanıyorum. Gerçekten çok isabetli bir tüfek. Sıfırlamasını yaptıktan sonra iyi atışlar çıkarttım. Dün kırsal alanda yaklaşık 100 adım - 80 adım - 50 adım ve 30 adımdan soda şişesi kırdım. Bence tahribat olarak 4,5mm de fena değil ama 5,5mm yorumları daha etkili olduğu gösteriyor. Pellet olarak Gamo Pro Hunter 4,5'luk 250 paket bitirdim (2 günde) Dünde 500'lük paket aldım. Bidod çalışması ve atış desteği ile ilgili benimde bir çalışmam olacak paylaşırım.
-
Bugun 10 metrede sifirlamayi gerçekleştirdim herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim
-
Yardımlarınız için teşekkür ederim bu gün isabetli atışlar yaptım aslında iyide bir grupman oldu mesafe 6-8 m arasiydi. Zaten umarex cp sport ile 2 yıldır atış yapıyorum fakat konu tüfek olunca bilginin sıfır olduğunu anladım. Dediğiniz gibi bir sifirlama yapmam şart çünkü atışlarım saga ve alta denk geldi
-
Tecrübeli arkadaslardan yardım rica ediyorum bu gün Stoeger x20 suppressor combo aldım fakat nasil sifirlama yapılır en ufak fikrim yok tüfek üzerinde kendi dürbünü bulunuyor 4x32 yardımcı olursanız sevinirim
-
peki başlangıç olarak 4,5 mi 5,5 mi tercih edilmelidir ?