539 4722264
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
25 cal süperior ceketli namlu seti 1 adet şarjör ve pellet itici ile istediğim fiyat 12000 tl
-
Savaş ölünce değil düşmana benzeyince kaybedilir
-
Aynen katılıyorum
Basit bir sorun yüzünden bekliyoruz.
-
Teşekkür ederim.
-
Cümleten selamün aleyküm
Hobiye uzun bir ara verdikten sonra içimdeki pcp sevdası tekrar alevlendi
Effecto px5 almaya karar verdim yaklaşık bir hafta önce elime ulaştı.
Hani insanın çok istediği şeyde mutlaka bir problem çıkar ya
İçimden diyordum hatsanlardan çok çektik sagolsunlar teknik ekipleri yardımcı oluyor lardı.
Effecto da hava kaçağı kronikmis bundan korkuyordum.
Fakat bir kaç atış yaptım moderatör ile pellet ler ortada yok.
Birde Moderatör süz atıs yapayım dedim
Sonuç kısa mesafede olsa iyiydi.
Tahminime göre namlu ceketindeki moderatör takma aparatı yamuk takılmış
Fabrika ile görüsüp tüfeği yolladım.
Bakalım arıza ne imiş merakla bekliyorum.
Genel olarak güzel bir tüfek hava sarfiyatı tüpe göre çok iyi.
Side lever kurma koluna alısınca. Bolt kolu bana sert geldi kullanınca belki rahatlar.
Güç ayar düğmesi olsa iyi olurdu.
İsabeti ne kadar iyi gelince göreceğiz.
-
İsabetli atıslar güle güle kullanın
-
Güzel açıklama olmuş emeğinize ve vaktinizi ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Özellikle pcp pompayı tercih edenler için
Listenin başında gelebilir
-
pompayı hangi sebepten dolayı kabul etmedi
-
Aynen boyu tabanca için büyük o yüzden pek ilgimi çekmedl.dipçik kısmı boş kalacağına. 2. Bir tüp konsaymış iyi olurmuş
-
Tasarımlar harika fakat özellikle pcp tabancaya yarı otomatik sistem daha çok yakışır diye düşünüyorum.Yaza kadar. Beklemek niyetindeyim umarım o zamana kadar yetişir
-
bt 65 ağır bir tüfek stabilte yok tetik çok sert benimde düşündüğüm kral ise forumda paylaşılan bilgilere göre daha hafif ve atış stabilitesi olarak harika. Bt 65 mi puncher mi bence puncher
-
Hayırlı olsun. tüp basıncı 300 barmı?
-
ben dürbünsüzde atarım☺☺hedefi vururum dememişki 400 mt atarım demiş
-
Hatsan genellikle kaba pcp yapıyor.6 aydır bekliyordum bu sefer iki firmada beni şaşırttı helal olsun birde istikrar varsa ise gerisi bal kaymak☺
-
pcp lerde arabalar gibi güçlü motor fakat su gibi benzin yakan güçsüz fakat ekonomik ikisini bir arada bulmak neredeyse imkansız.gülü seven dikenine katlanır derler
-
Bir firma çıkmış tüketicilerin önerilerini göz önünde bulundurarak farklı modellerde pcp üretiyor.Hobi için büyük aşama elin gavurunun markası yükseleceğine kendi ülkemin markası yükselsin benim düşüncem bu yöndedir.
-
hatsanda bombayı patlatmış otomatik pcp yapmış kral ve hatsan ı tebrik ederim☺
-
yurt dışında pcp ile av serbest olduğundan büyük bir pazar olabilir.bir iki şişe vuruyum birde 50-100 mt grupman yapayım diye bir çuval parayı kaç kişi verebilir? Kullanıcı az olunca ekipmanlarda pahalı oluyor bence birde belkide en önemlisi atış yapılacak arazi sıkıntısı piknikcilerden vs. Fırsat bulursanız uzun mesafe deneyebilirsiniz.mazallah herkülle yada güçlü pcp lerlle aslında güçte önemli değil ya bilinçsizce dikkatsizce yapılan atışlar bu hobiye zarar verir.