güzel haberler peşpeşe geliyor tüm silah severlere hayırlı olsun.
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun dostum .
-
tencereyi çekmem sorun değil .ama asıl önemlisi delerken çekmemiz daha inandırıcı olur.200 barda tencereyi 30 mt den deliyorsa 250 bardaki tahribatını merak ediyorum .bir aksilik olmazsa hafta sonu buluşup video ve resimleri yayınlıyacağız.ha illada tencere derseniz resmini yayınlarım.
-
normal pelletle delmesi zaten imkansız rocketle deliyoruz.video çekicez inşaalah hafta sonu . bu arada 2. el tencere alınır ucuz fiyattan. (yoksa evden atılmam an meselesi .tava ve tencerelerin eksikliği anlaşılırsa vay halime )
-
bende yalnız kalmaktan korkuyordum gel nisan gel
-
sumatra için modifiye bence gereksiz. zaten epeyce bi gücü var (30 mtreden çelik tencereyi çift taraflı delip geçiyor) kullandığım pcp ler içinde beni en çok etkilyen tüfek diyebilirim.siparişler alıcıların eline ulaştığında iyiki almışız diyecekler.ve modifiyenin gereksiz olduğunu görecekler.
-
iyi şişe kırılır hemde en büyüğünden
-
mahmut 9 yaşındaki çocuk (oğlum)kuruyor biliyorum ama taşıyamıyor bu arada cumartesi ne yapıyoruz?
-
akif abi çelik tencereyi yaklaşık 40 mt den çift taraflı deliyor.modlayarak tabanınıda delmek mümkünmü
-
akif abi arkadaşlara atış yaptırırken birisi becerdi.birisi yapabiliyorsa diğerleride yapar diye düşündüm
-
yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var. tüfeği kurarken parmağınız tetikte olmasın! yoksa kurulmasıyla ateş alması bir oluyor .şu ana kadar gördüğüm tek dez avantajı bu
-
yastıkla atış yapmak gerçekten zor babür beye bende katılıyorum. fakat alttan kurmak okadar zevkliki şu ana kadar destekli atış yapmak aklıma bile gelmedi.sanırım uzun sürede gelmiyecek .şarjörü evanix ar 6 ya benziyor yada aynısı sadece üzerinde 1 den 6 ya kadar numara verilmiş.güzel bir ayrıntı bence
-
sumatrayı kullanan biri olarak diyebilirimki mükemmel bir tüfek tek olumsuz yanı çok gürültülü olması.hafta sonu hava güzel olursa bir kaç test yapacağız.
-
nisan çok geç yaa
-
gerçekten harika bir tüfek benim aklımda dipçiği söküp 500 cclik gladıator tüpü takmak var
-
akif abi yoksa böyle bir tüfekmi yaptın ?;,;- ---- ayrıca benim hayalimde tüm dünyada ateşli ile avlanmanın yasak olması var .tek atış tek av bence daha mantıklı
-
ben bu tüfeği bir yerde gördüm sanki
-
hayırlı olsun şimdiden
-
hayırlı olsun . güle güle kullanın memnun kalacağınıza eminim.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın