o zaman tüpte bir sorun yok.pompaya hortumun bağlandığı uca oring tak ve sarı dolum aparatının bağlndığı ucada oring tak ve en iyisi sarı dolum aparatının o ringlerinide değiştir iyice sık sorun çözülecektir
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sağolasın taner kardeşim düşündüm bana göre olan tek tüfeğin fx gladıatör d.a. olduğuna karar verdim.
-
nasıl anlatsam bilemiyorum bence tek kelime yeterli mükemmel ötesi bir pcp .işçilik kalitesi harika gerçekten önceki aldığım tüfeklerle kıyaslanması mümkün değil tabiki fiyatıda kıyaslanılamaz .bana en uygun tüfeğin fx gladıatör olduğunu anladım sonunda. 1 senede 5 pcp aldım ama aradığım tüm özellikleri fx gladıatorde buldum.hafif-ve fazla büyük değil-isabetli ve en önemlisi tüp hacmi bugun 1saat içinde 200 den fazla pellet attım her atışımda sanki ilk defa atıyormuşum hissini verdi. uzun lafın kısası parasını fazlasıyla hak eden bir makina .şimdiye kadar kullandığım tüfeklerde bazı eksiklikler gördüm ama fx gladıator de ben bir eksiklik göremedim . halen benim olduğuna inanamıyorum rüyada gibiyim.mustafa abiye ve sideprensine çok teşekkürler .
-
önemli olan iki tarafında memnun olması anladığım kadar herkes memnun tüfeğinizi güle güle kullanın güzel bir tüfekkk
-
taner scuba tüpünün zararı çok pellet harcatıyor adama yani ar 6 dan memnunsun keyifli atışlar dilerim aman dikkat et turuncu şişelere atma şu ana kadar kullandığım tüfekler içersinde ar 6 dan aldğım haz ı başka bir tüfekten almadım ve çok pratik horozu kaldır tetiğe bas.
-
hatsanın bir çok markaya fason mal yaptığını düşünüyorum.
-
nedense en çokta ar6 ile video var
-
evanix ar 6 vovvvvvvvvvvvvvvvvv
-
kadir harika olmuş red dotun çok zevkli olduğunu anladım ama kaliteli bir red dot şart.bitane de ben düşünüyrum 3 x li ama bu ara dürbün yüzünden bayağı sıkıntı çektim gümrüğe takılmasından korkuyorum ama genede deneyeceğim
-
hayricim 1 tane resim var oda barakada mangal yaparken.şansımıza hava yağmurlu ve rüzgarlıydı atış anlamında bişey anlamadık ama mangal keyfi güzeldi.en kısa zamanda bir buluşma daha düzenleyelim.
-
lütfen kargaları koruyalım vuranları uyaralım. kargalar hepimizin -kargasız bir dünya düşünemiyorum.en iyi karga canlı karga
-
volkan zevk için hayvan öldürülmesine karşıyım-fakat yardım isteyenlerede yardım ederim
-
bildiğim kadar karganın düşmanı yok izmit belediyesine teklif verelim kargalardan onları kurtarabileceğimizi söylyelim karga başına 10 tl verseler yeter malum pelletler pahalıı
-
yani kısacası zevk için canlı öldürmeye karşıyım-
-
haklısın volkancığım zevk için öldürmeye karşıyım hatta bu insan bile olsa onlarında bir canı var ve doğada bizim gibi yaşamaya hakları var
-
evanixsi pompayla doldurmak zaten iyi bir fikir değil .bir anda tüfekten soğuyabilirsiniz en iyi çözüm scuba tüpü
-
hayırlı olsun kazasız belasız ve isabetli atışlar -aman hocam evde kullanma sakın bi sakatlık çıkabilir.scuba tüpü geldikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.ben 600cc mini bir tüp aldım direkt olarak bağlayıp atış yapıyorum fevkalede güzel oluyor
-
gerçekten kısa mesafelerde çok zevkli oluyor
-
mahmut pcp zevkini(derdini) aldın ya konuşursun artık acılar insanı olgunlaştırırmış
-
eminim daha iyisini yaparsınız tebrikler güzel grupman