fakat sizin bütçenize göre şu anda sadece tekli at 44 uygun bence genede yaylı almaktansa tekli pcp almak iyidir.hem pcp zevkini yaşamış olursunuz.hayırlısı olsun
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla ben pcpye geçişte tekli seçeneğini es geçtim çünkü ha yaylıda kırıp tek pellet atmak ha pcpde tek pellet atmak inanın sarjör olayı çok farklı tabiki son karar sizin bütçe meselesi dediğim gibi imkanınız varsa şarjörlü bir pcpyle ve tekli bir pcp yi karşılaştırınaradaki farkı göreceksiniz
-
fiyat olarak 200 civarı aşağı yada yukarı olabilir fakat tüp için dolum aparatına ihtiyacınız var.kısaca tüp ve aparat aşağı yukarı 300 tl ye mal olabilir.fakat taşıma sorunu ciddi bir sorun arabanız yoksa sorun olabilir.şuda bir gerçek tüple atış zevkine tam anlamıyla varıyorsunuz.iyice bir araştırıp öyle karar verin bence
-
gelmek isteyen arkadaşları çayırovada yada trenle gelecek olanlarıda gebze istsyonunda karşılarız.saat 9 bana uygun
-
Hatsan at44 tekli kullanmadım fakat imkanın var ise 10 luyla atış yapıp kararını öyle ver derim ama pompa yerine scuba tüpü almanı tavsiye ederim.
-
raider daha sert duruyor
-
mahmut hayırlı olsun sen şimdi evanixside satar diye düşünürsün demirbaş oldu o artık tabiki şimdilik
-
dört tekerekli i eşekler olduğu sürece pcp yaylıdan daha rahattır
-
işin açıkcası tekrar yaylıya döneceksem bu hobiyi bırakırım.scuba tüpüne alıştıktan sonra pompada çok zor gelir.pcp= rahatlık.pcp den sonra yaylıda bir dürbün ayarlamak okadar zor geldiki bidaha elimi sürmem yaylıya en kralıda olsa bile
-
benim önerim buluşma yerlerini belirleyip ondan sonra oylama yapalım.daha sonra sırayla diğer yerlerdde buluşma yaparız.
-
eğer paranız varsa hesinlikle s wesson derim ömür boyu kulanırsınız. co2 tabancalarda ruhsata gerek yok diye üzerinizde taşımanız doğru olmaz ve umumi yerlerde taşınması yasaktır.pelletlerde de markalı olmasına dikkat ediniz ucuz pelletler isabetliliği olumsuz etkiliyor.
-
nerde ve ne zaman
-
gebze bence uygun bir yer fakat ben gebzede oturuyorum diye yanlış anlaşılmasın biz buluşmalarda denizli köyüne gidiyoruz ortalık çok sakin
-
kadir şansa vurdu madmax ama vurdu yani istese vuramazdı yani gez gözle 250 mt vurmak çok zor
bence -
hayırlı olsun--
-
kapanış sözü benden en iyi silah sahip olduğunuz silahtır
-
zamanla oda olur
-
şans ve servise göndermek
-
tebrikler polat abi abi diyorum çünkü ruhunuz genç itiraf edeyim sizin yaşınızda bu grupmanı yapmak isterdim .sağlıcakla kalın başka gruplarıda bekliyoruz
-
bildiğim kadar uyması lazım hatta benim at 44 ün şarjörlerini osman raiderinkiler demişti