alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun çok güzel bir tüfek fiyatıda ucuz bence
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
inşallah memnun kalırsın
-
benimkide yarı otomatik ve güçsüz
-
sırf namluyu denemek için atış yaptım aslında toplamda 2o pellet attım biraz acele oldu ama iyi oldu sanırım dedğin gibi açık renkte daha kolay oluyor.bundan daha iyisinin çıkacağına eminim
-
birde ölçüm yapan mühendisler vardı adamlar işi gücü bıraktı beni izlediler tam kendimi kaptırmıştımki koyun sürüsü geçti son iki atış herhalde ondan grup dışı kaldı konsantirasyonumu meee sesleri bozdu sanırım
-
peki regular versiyonuyla double action versiyonunu nasıl ayırt edeceğiz kundağı söküp resmini yollasam bir faydası olurmu acaba
-
seri atış yapıyım dedim ama parmağım kopacaktı nerdeyse ama olmadı
-
sabahleyin iş dönüşü at 44 hakkındaki soru işaretini kaldırmak istedim ve en yakın boş araziye arabama çektim yer olarak güzel ama tepelik olduğu için rüzgar eksik olmuyor arka koltuktan yaptığım atışlar beni memnun etti bundan iyisi can sağlığı. boşuna kızmışım hatsana ama genede namluyu değişmeselerdi iyi olurdu [Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081110/temp/prp58zl3.jpg] [Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/081110/temp/r34fa523.jpg]
-
evde 7 mtden atış yaptım 3-4 kez tek delik yaptı yaklaşık 5 kurş çapında grup yaptım ama bu mesafe bence yeterli değil önemli olan 20yada 30 mt deki grubu :crosman pointed çok güzel sonuç verdi pro hunter ise saçmaladı-sonuç hala aklımda soru işareti var acaba nasıl
-
buda benimki ancak bu kadar becerebildim [Resim Engellendi: http://s9.directupload.net/images/081109/temp/qus6rfdf.jpg]
-
150 bardan 200 bara 65-70 pompalamada ulaşıyor bu demekki doldurması okadar zor değil gene yırttım scuba tüpü almaktan
-
osman hayırlı olsun horozu kurmak gerçekten okadar zor değil tüfeğin genel görünümü benim hoşuma gitti tetik patriota göre sert 200 bardan 100 bara yaklaşık 4 şarjör atımında düşüyor bence yeterli henüz tam olarak inceleyemedim çok fazla ses çıkarıyor revolverine en iyi eujinler oturdu elimde olan mevcut pelletler içinde duyduğuma göre içi su dolu tenekayi delip geçiyormuş en kısa zamanda deniycem pompayla zor dolar gibi gözüküyor hill pompayayla doluyor 150 bara çıkardım bugün 150 den 200 e bakalım kaç pompada çıkıcak kundağın verniği çok güzel
-
aynı at 44ün tüpündeki manometreye benziyor yoksa aynısımı
-
bence güzel atışlar elinize sağlık önemli olan sizin tüfeğinizi sevmeniz gerisi boş
-
şişelerin sonu gelmedikçe zevk için canlıya nişan alınmasına karşıyım
-
demekki yazamamışsın
-
değişik bir şey olmuş
-
sağolasın mustafa abi zaten bizim geri kalmamız bu yüzden çekememezlik yabancıların bile imrendiği bir milletken şimdi düştüğümüz duruma bakın ama bence bunun en önemli faktörü köklerimize tam anlamıyla bağlı kalmayışımızdır.inşallah kaybettiğimiz saygıyı tekrar kazanırız.
-
hangimiz yerli bir tüfeği ithal tüfek parası verip alırız?(aynı kalitede olmak şartıyla)bence sorun burda...
-
bendede aynı sorun vardı güçlü ama isabetsiz birde şarjörü çabuk bazuldu benimkinin namlunun içi bilye dolmuştu buna dikkat et inşallah sorunsuz kullanırsın