bencede expander hariç diğerleri fena değil tabiki kullandığınız tüfeğe göre değişir saygılarımla
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yanlış bilgim yoksa 40 adet civarıydı sanırım gelen tüfekler ön siparişle çoğu satılmış
-
bence hafta sonuna kadar bekliycez sanırım daha ellerine ulaşmadı bugün yada yarın ellerine geçer çekik gözlü evanixler bakalım nasıl çıkıcak
-
+1 yalnız üreme dönemlerinde rahat bırakalımki vuracak birşeyler kalsın
-
hocam çoğu ön siparişle satıldı bildiğim kadar zaten fazla gelmemiş belkide arkası gelmez
-
co 2 lerle sanırım o güçlere ulaşılması imkansız benim asıl merak ettğim fiyatı nasıl olacak ve kaç adet üretilecek yada bir kereye mahsusmu üretilecek protip üretilmişmi acaba şöyle kıyısından köşesinden görsek inşallah bi sorunla kaşılaşmadan üretilirde bizimde adam gibi bir pcp miz olur CENABI ALLAH(C.C.) utandırmasın
-
yivli namluyla çelik bilye atmanın bence getirisi olmaz diye düşünüyorum
-
bence kargalara bulaşmayın çok kinci hayvanlar komşumuz yere düşen karga yavrusunu ezilmesin diye yuvasına yakın bir yere koydu 15 dakika geçmeden 100 lerce karga toplandı yaklaşık 1 hafta adamcağızı takip ettiler bu arada ben hiç karga vurmadım bende yalanda yok hilafta
-
anlaşılan böyle giderse gelmedik marka kalmıyacak hayırlı olsun ve bizlerde seçmekte zorlanacağız önemli olan en iyisini seçmek galiba
-
sonradan anladım ama iş işten geçmişti
-
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/081025/temp/i4bgw7p9.jpg] bence fx in en yakışıklı modeli yeni modelmi yoksa benmi yeni gördüm neyse konuyu açmış oldum 180 cc tüple max 200 atış yapıyor 3 kademeli güç ayarı var anladığım kadar
-
benimki 2 haftada pert olduydu belkide şanstı
-
hayırlı olsun
-
master in (akif abinin) at 44ü nün grupları bu kadar kötü değildi benim ilk aldığımında grupları okadar kötü değildi , birde dürbünden vede susturucudan kaynaklanan hata olamazmı ? En önemlisi içinde o ring parçaları kalması ihtimalide var çünkü tüpteki oringlerin parçalandığını ve bulamadığını söylemişti.ilk at 44ü aldığımda hatsan pelletle atış yaptım o kadar berbattıki tüfekten birden soğudum ;sonra gamo pro magnumu denedim idare ederdi ama asiıl tatmin edici sonuç gamo pro hunterle geldi 25 mt nerdeyse tek delik yapıyordu şimdi anlatmak istediğim herkesin elinde her marka pellet yok tüfeğin hangi pelleti sevdiğini nerden anlıyacağız? hepsinden birer kutu alsak dünyanın parası eder yedek dürbün kaş kişide var. demek istediğim at 44 alacak arkadaşlar değişik pelletlerle atış yapsınlar; crosman hollow pointed ve point i denemelerini tavsiye edrim. hatsan at 44 leri nasıl test ediyor kaç mt den ve hangi pelletle yani kötü bir grup yapan tüfeğe hangi mantıkla ok diyor.anlamış değilim .anlamıyorsa işi bıraksın .hak etmediği bir maaşı alıyor bıraksında bizde kurtulalım hatsanda kurtulsun
-
şarjörü 10 lu 10 atışta 25 bar düşüyor 100 bardan sonra tekrar dolduruyorum
-
ikiside aynı ağırlıkta sanırım ikisinide kullandım
-
biraz önce hatsanı aradım ağaç kundak -lw namlu için elimizde şu an yok dediler gelmesini bekliyoruz dediler bu demek oluyorki lw namlu takacaklar hatta duyduğuma göre yaklasşık 2 ay sonra lw namlulu at 44 ler çıkıcakmış hadi hayırlısı
-
arkadaşlar cumartesi bir buluşma daha düzenleyelimmi ne dersiniz?
-
kısaca o zaman ilk başta yetenek sonra iyi bir göz , kondüsyon,disiplin,sabır,reflekslerin iyi olması,atılan her mermiyi son mermi gibi atmak,silah bilgisi,ve iyi bir tüfekle iyibir dürbün
-
yok abi ben mesleğimden memnunum hatsanda çalışırsam kulak çınlamalarım durmaz gerçekten tepen bir tüfekle atış yapmak hakikaten zor ben o anlamda söylemiştim ama iyi bir kontrol yeteneği kazandırıyor benim düşüncem tabiki