pratik yapmak atış pozisynu vede hatsan marka bir tüfek
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o zaman yay ve keçemi değişecek başka bi sorun yoktur herhalde
-
zannetmiyorum 100 mt ve üstü şişe kıran tüfek o peti her türlü deler bence ha içinde su varsa başka
-
ayakların heba olması önemli değil dürbünde heba olur güzel çalışma bakalım 250 ye kar dürbünde oynama olacakmı sonuçları merakla bekliyoruz başarılı çalışmalar
-
hayırlı olsun 100mt ve üzeri atışlarını bekliyoruz
-
mahmut herşeyin orjinali güzel bence modifiye bazı eksileride getirebilir yada dünyanın parasını harcarsın kurcalama öyle kalsın
-
güzel olmuş buluşmada deneriz artık belki bi tanede ben alırın
-
kadir dostum hep aynı şeyi yapıyorsun nedense hep aç karnıma denk geliyor ben şimdi sac tavayı nerde bulucam?demekki ucuz tüfeklede uzun mesafe atışları yapılıyormuş şimdiye kadar kaliteli tüfekler 100 mt ve üzerinde etkiliymiş imajı vardı teşekkürler atışlar ve yorum için ben bile patriotu daha yeni tanıyorum dampa olmayınca tüfeğin gerçekte neler yapabileceğini bilmiyordum yavaş yavaş öğreniyorum yaylı demek özgürlük demek
-
hayırlı olsun isabetli atışlar fiyatıda kalite
-
tekli herhalde 24 joulde güç üretiyor 900 küsür dolar bence pahalı kaç atış yapılıyor tüp kaç cc lik hiç bir bilgi yok yada ben bulamadım
-
eğer dürbün takıcam diyorsanız mutlaka dampa ayak şart tek parça ayakla dürbüne yazık edersiniz
-
sanki desteksiz atılmışa benziyor birde tam destek alarak deneyin derim yinede aynı sonuçlar çıkarsa tüfekte problem vardır
-
d: hiçbiri
-
akif abi şişeleri saymazsak 30 mt grupmanlar iyiydi bence acamiliğimize geldi rüzgar faktörünüde unutmamak lazım ne hikmetse bu rüzgar patriota etki yapmıyor
-
kadir dostum hayırlı olsun tüfeği boş verde balıkta gözüm kaldı
-
-
fotoğraf mainasıda vardı aslında aklımıza gelmedi bi dahaki sefere inşallah
-
iyide siz deve kuşlarının fiyatını biliyormusunuz
-
yani bunlarla 100 mt den şişe kırılmazmı
-
şimdiden hayırlı olsun isabetli atışlar