düzeltmek için yenisini takmak gerekir yada lastik bulaşık eldivenlerinden bi parça kesip tüpün ağzına takıp silaha öyle takmayı deneyin bende iyi sonuç vermişti(bulunduğum yerde servis yoktu daha doğrusu havalı silah yoktu) ama sonunda servisine gönderdim
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşım buluşma gerçekleşti bir buluşma daha düşünüyoruz haber veririz
-
buda benim patriottan çıkan pellet hatsan diabola netliğini ancak bu kadar yapabildim [Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/081009/temp/tlqfyojr.jpg]
-
hatsan zaten dünya pazarında havalı silah hobisi şimdiye kadar yok olmadıysa bundan sonrada yok olmaz bence ithal markaların kaliteli mal yapmasanın tek sebebi var servisleri kötü adamlar korkuyorlar ya tamir edemezsek diye hatsan olmasaydı bu forum hayatta canlanmazdı kös kös oturup dianayla 100mt şişe kırdım bunda ne var bende kırıyorum deyip konu kapanırdı.----- yaşasın hatsan----
-
akif abi sen ve aa s410= katliam(deve kuşlarıda dahil)
-
dostum diana yı hatsan yapmış olmasın
-
bence en güzeli orjinal hali
-
ya 50 tl deselerde bide o var madem kırıyoruz parasını vereceğiz gönderin taksınlar
-
mahmut güç konusunda en güçlü tabancalardan biri diyebilirim 80 sayfaya kadar deldiyse başka bir şey bekleme şişelere atış yapmamışsın anladığım kadar kaç atışa kadar kırıyor deneyebilirsen iyi olur tüpü koyarken tüpü sıkıştıran vidayı fazla sıkmamaya çalış fazla sıktığın zaman contaya zarar verirsin hayırlı olsun isabetli atışlar
-
o patriot benim canım tüfeği satmaya çalışıyordum iyiki kimse almamış
-
selamlar biz yarın 9.30 düşünüyorduk acaba katılırmısınız
-
demekki iyi bir tamircisiniz parça artırabiliyorsunuz işin espirisi forumda webleyin sökülüş ve toplanması resimli olarak anlatıldı bildiğim kadar forumda bi aratın olmazsa anlayan birisine mesala tüfek taamircisine oda olmazsa hatsana gönderin aslında sökmeden resmini çekseydiniz iyi olurdu
-
eski servis çektiğim yerde bir arkadaş vardı 6.35 havalı tüfeğini ateşli silah yaptığını söylüyordu ozamanlar pek inandırıcı gelmemişti lakin yinede inandırıcı gelmiyor belkide olabilir tüfekten tabancanın etkisi nasıl mesala ne kadar güç kaybı oluyor ve kurması kolaymı
-
+1111111111111
-
gebze ve civarında oturan arkadaşlar varmı acaba bir buluşma düzenlesek diyorum
-
ellerinize sağlık güzel paylaşım sizin sayenizde bilgimiz arttı
-
millet ne yapsın bu aralar forumda fazla olay yok
-
keçe pelletler at 44 e olur herhalde hiç kullanmadığım için bi soruyum dedim
-
gözlemlediğim kadar hatsan yönetimi servise önem veriyor buraya kadar tamam bence sorun havalı tüfekten anlamayan elemanlar 10lu raiderle tekli raideri ayırt edemeyen personeli eğitimden geçirmeleridir yani çocuğa bile gösterseniz bu namlu buna olmaz der aklıma havalı tüfek satan dükkanlardaki elemanlar geliyor vaktiyle hata yapıp 6.35 gamo vipermax almıştım satıcı 70 mt nokta atışı yapabilirsin demişti sadece tüfeği satıyımda parayı cebe indiriyim diye düşünüyordu hatsana servise giden tüfeklerde yanlış yada eksik tamiratta hatsan servisi kargo parasını kendileri karşılamalı------vay be birden hatsan düşmanı kesildim ne oluyor bana?
-
servis anlayışıda çökmek üzere bi o kalmıştı adam gibi yeni nesil at 44 tüpü tüfeğime olmadı tüfekle birlikte gönderdim sağolsunlar yapıp göndermişler diyeceğim içimden gelmiyor bu seferde tüp sürekli 120 barı gösteriyor pompa 200 barda tüp 120 barda yani insan bir test eder öyle gönderir