AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

tüfeği hatsana yollarsanız kabze parasınıda yatırırsanız sorun çözülür isterseniz bi tel açın sorununuzu anlatın halledeceklerdir en iyi oldukları bölüm servis anlayışı

hatta ben ısrarla eski tüpün patlama riskinden bahsettim biz gereken testleri yaptık dediler en son tüp hava kaçırınca yeni tip tüp geldi oda tüfeğe uymadı tüfekle beraber tüpleride gönderdim şimdi sorun yok ama dediğiniz gibi bunu baştan yapsalardı ne kaybederlerdi ben şu sonucu çıkarıyorum özellikle bu forumun inceleme yazıları gayet iyi sonuçlar veriyor şuda bir gerçek tüfeği almadan önce tüp konusu açılmış olsaydı almazdım at 44 genel incelemede ülkü beyin incelemesinde kurma kolu kırılmıştı buda bana fazla önemsencek bir durum gibi gelmedi en azından fabrikaya gönderirim tamir ederler diye düşünüp aldım b fiyatta makul olunca almış oldum inşallah başka sorunlar çıkmaz

mustafa abi bende 2 tüp var birii yeni diğeri eski ben yenisini kullanıyorum yani şimdi güvendeyim daha kaliteli bir pcp kullanıcısı olmak bende isterim biraz maddiyat birazda iş ortamı beni frenliyor hatsan firması bu tüfeği gerçekten çok kaliteli yapmış olsaydı diğer markaları olumsuz etkilerdi (şahsi görüşüm)ayrıca hatsanın ticari düşünceleride olabilir yinede bence özellik olarak güzel bir tüfek

herkes tüfek peşinde değişik pelletleri kim getirecek mühimmat en önemlisi birde dürbün falanda getirseler lazerli olanından ucuz ucuz alırdık

sadece çok yakında yazıyor başka bir açıklama yok aslında tüfekler hakkında doyurucu bir bilgi yazılması gerekir kaç atışta tüp dolumu gerkir vs

evet bence en önemlisi servis olanağı bozulduğunda ne yapacağız çoğu av bayii havalı tüfeğin t sinden anlamıyorken bu tür slahları nasıl tamir edcek yani iş satmakla bitmiyor bence artık av bayileri getirdikleri tüfeklerin tamirinden anlayan eleman yetiştirmeliler

daha bilmediğimiz ne modeller çıkacak hepside güzel tüfekler gönül isterki hepsinden birer tane almak bu arada falconun tabancasıda hoş duruyor birde ripley var hormonlu gibi duruyor şimdi sırada shing shung carriermi var acaba bence ucuz olan satar sonuçta hepside kaliteli silahlara benziyor herkes tüfek getirme peşinde bir ALLAH(C.C.)kuluda bunları basitçe dolduracak kompresör falan getiriyim demiyor pompayla bunları doldurmak zor gibi scupa tüpüde ayrı bi dert sonumuz hayırlı olsun tabii bu markalr gerçek ten gelecekmi oda var benim gönlüm yedek parçası ucuz olan hangisiyse ondan yana

bence bukadar markanın girmesinin artı ve eksi yanlarıda olacaktır eksi olarak yasal düzenlemeler18 altı ve av hala yasak olursa hız konusunda bu günleri arayabiliriz ;keyf; hepimize hayırlı olsun