evanix ar 6 nın tabancası bile geliyormuş her marka türkiyeye gelir önemli olan ne kadar olacağı neyse şimdilik at 44 le devam edelim elimiz alışsın kim bilir daha neler gelecek hadi hayırlısı
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet valla iyi olur patriotu dürbnlü kullanamadım hala garibimi çok eziyet çektirdim ödüllendiriyim diyorum bildiğim kadarıyla ambalajlama safhasındaydılar ben ambalaj falan istemiyorum gazeteye sarın yeter
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
en iyisi 100 bardan sonra atış yapmamak
-
biraz tipsiz olmuş tüp fazla ayrık diğer modelinde bipod -dürbün hediyeli hemde yandan çarklı pcp pazarı iyice kızışıyor bakalım daha neler gelecek
-
güçlü kol kasların olur gerçektende tüfek patriotla aynı güçte
-
güzel gruplar serkan eminim daha iyisinide yaparsın raiderlerin şarjörleri at 44 lerinkiyle aynı herhalde burdan öyle gözüküyor
-
valla ben hızındanda bişey anlamadım önceki co2 tabancalarda tenekeyi delemiyordu buda delemiyor bana sorarsanız hızına aldanmayın derim
-
-
ahmet abi baby desert eagle de ucuz onuda kullandım şimdide türk malı ekol es 55i kullanıyorum fiyatıda aynı aşağı yukarı tamamen metal belkide bana en dandiği denk geldi
-
beş para etmez almayın ben aldım 3 günde şarjörü bozuldu çok dandik gerçekten çin malı herhalde
-
gümrükte falan sorun çıkmıyor anladığım kadar peki kaç günde geliyor
-
bu fiyata pcp al diyeceğim ama bide pompa almak zorundasın eğer imkanın varsa tüfeği yakından gör atış yap hatsanın yaylı tüfeklerinden ben memnunum ama memnun olmayanlarda var tamamen şans meselesi belkide gamo tüfeklerde iyi zaten bütçene göre fazla seçenek kalmıyor satılıklarda patriotlar var 1.nesil onlara bi bak derim şimdiden hayırlı olsun
-
hayırlı olsun isabetli atışlar genel izlenimlerini yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz
-
sanırım marka farkı var
-
öncelikle dürbünü tüfeğe sabitleyeceksin (dampa- tek parça ayakla) ben genellikle 20 -25 mt sıfırlıyorum sonra tüfeğide mümkün olduğunca sabitliyeceksin hedef kağıdına en az 3lü atış yapacaksın hedefin sağına vurmuşsa sola doğru çevireceksin sola vurmuşsa sağa aşağı vurmuşsa yukarı kademe kdeme çevirerek hedefe yaklaşırsı ondan sonrada bi ince ayar çektinmi iş tamam sen hele bi tüfeğini al biraz uğraştıktan sonra ne kadar kolaymış dersin zamanla tüfeğe alıştıkça uzak mesafelerdede nereye atacağını öğrenirsin elimden geldiğince anlatmaya çalıştım inşallah bi hatam yoktur
-
hayırlı olsun iyi şişe kırmalar dilerim
-
bi dahakinde önceden haber veririm
-
+1111111111111111111111 neyse konuyu saptırmayalım bence bu at 44 mevzusu çok uzadı yapacağımız bir şey yok hatsan sorunları olduğunu kabul edene kadar şimdilik tüfeğin performansıyla ilgileniyorum
-
haklısınız o an için öyle yazmışım konuya göre yanlış yaklaşım olduğunu kabul ediyorum önce tedbir almamız gerekiyor fakat kader konusunda ısrar ediyorum (Yeryüzünde ve sizin başınıza gelen her hangi bir olay yoktur ki, biz onu yaratmadan önce o, kitapta bulunmasın. Doğrusu bunu bilmek Allah'a kolaydır." Hadid/22), bizim başımıza ne geleceğini yüce ALLAH(C.C) biliyor ama biz bilmiyoruz