bu şekil piyasaya al acele piyasaya süreceklerine biraz daha bekleyip yapılabilecek en çok stabil atış sayısına ulaşmak için çaba sarf etmeleri daha mantıklı olmazmıydı?yada uğraşmak istemiyoruz gönderin forumda seve seve arge yapacak forumdaşlar var.
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüp hacmine göre stabilete bence iyi değil biraz oynanırsa adam olur rüzgarlı havaya göre bence atışlar iyi
-
kullanım basıncı 200 bar ise sorun yok tüfek üstünde nasıl duruyor namlu boyu kurtarıyormu?
-
Tek keyif almadığım havalı tabanca diyebilirim.
-
insanda yeni bir ürün yada bir üstünü almak duygusu var oldukça ne bizim isteklerimiz biter nede üreticilerin görsel yada mekanik olarak bir yenisini yapmaları son bulur.ticari politika en güzelini en iyisini yapınca hayat durur diye düşünüyorum.
-
Şu anda tüfeğim yok Aa s510 dan ben pek zevk almadım.Güç ayar düğmesindeki oring deforme oluyordu tüfeği modifiye edince tam güçte kullanmak gerekiyor ayarı kısınca basınç o ringi deforme ediyor.şimdilik beklemekteyim ya nasip
-
5 fps i görünce ar 6 aklıma geliyor canım tüfeği sattık 5-6 fps aralığı vardı
-
vardır bahtiyar beyin bir bildiği☺
-
Tüplerin 250 bar olması bence pek iyi olmamış çoğumuz 6 lt 300 barlık scuba kullanıyoruz.
-
atış sayılarına ekleme yapılmış 120+62- 25 cal için her şey test edilince ortaya çıkar 182 atışın kaç tanesi stabil önemli olan stabilite
ağırlığıda ayrı bir sorun gün yüzüne bi çıksın hele -
fiyatı güzel fakat tüp hacmine göre atış sayısı düşük gözüküyor
-
Hangi kalibreyi alırsanız alın tüp hacmi büyük olanı ve en uzun namluyu alın derim
-
aynı dert bende de var fakat bu sefer yaza kadar bekleyeceğim.kralın bullpub modelini istiyorum lw namlu sanırım bu sene zor at44 long lw namlulu su var arkadaşımda utgun fiyata verecek bana yaza kasar modellerin eksiği hataları inşallah düzeltilir.olmadı lw namluyu krala takarım tam kral olur.
-
mg3 mübarek kum torbalarının arasından atış yaparız artıl fiyatı 3000tl den aşağı olmaz sanırım
-
zebil gibi asker var sağdakine nişan alırsın soldaki gider arkadakine nişan alırsın öndeki gider tüp patlar iyi adamdı
-
barutlu tüfekler yağmurlu havada sıkıntı yaratıyormuş doldurması sıkıntı o yüzden pcp tüfekler avantajlı iyi düşünmüşler
-
kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmuş biz alınca kobay gibi kullanılıyoruz bazı uyanıkların ceremesini biz çekiyoruz .sonuçta seri numarası var hangi tarihte üretildiği belli ayıplı malı ücretsiz değiştirmek zorundalar
-
ülkemde yeni çıkan bir ürüne hemen zıplamayacaksın ağır davranıp eksiklerin tamamlanmasını bekleyip beyaz eşya gibi iyi çıkar temennisiyle ya bismillah deyip öyle alacaksın☺ pusuya yatmış bekliyorum şu an☺
-
regülatör takılmadan önce mi 200 bar basıyordunuz
-
biz işin hobi tarafından bakıyoruz fakat ortalık manyak dolu 7,62- 9 mm bu kalibreler ciddi anlamda tehlikeli yurt içi satış olacaksa kayıtlı olması lazım.bu tür yüksek güçteki pcp lerle yapılan bir hata (diğerlerine dilim varmıyor) markanın imajını zedeler diye düşünüyorum.