hiç kimse kaderin önüne geçemez
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
neyse bahtiyar beyde foruma giriyorsa demekki at 44e güveniyor ozaman yine atışlara devam aşağı yukarı her 10 atışta 25 bar düşüyor kısmet olursa yarın videoda ekliycem tüplerde şu ana kadar hava kaçağı yok bazı forumlarda hatsan tüplerinin hava kaçırdığını yazmışlarda. bugünde ölmedim ALLAH'a şükür
-
buradan mesaj göndermeye çalışıyorum bir hatsan yetkilisi çıkıpta tüfekleri geri verin yada eksiklerini giderelim güvenlik konusunda kullanıcı hatası dışında fazla hava basmak gibi vs garanti veriyoruz demelerini bekliyorum henüz bi cevap yok okarda tel açtım tüm testleri yapılmıştır diyorlar halen hatta airguntürk forumunu ziyaret edin bile dedim kırk yılda bi pcp sahibi olduk borçla harçla kurma kolunun kırılmasını göze aldık namlunun bile kötü çıkmasınıda göze aldık şimdide tüp belası çıktı satsam satılmıyo atsam atılmıyo azbuz değil aşağı yukarı 2 asgari ücret maaşı şimdi ne yapayım senin gibi çürümeyemi terk ediyim kafam bozuluyor zaten kaldırıp denize atıcam bu hobiyide bırakıp uzaktan kumandalı araba falan alıcam hiç olmazsa onlarda patlama sorunu yok merak ediyorum acaba mustafa abi acaba patlayan tüpü hatsana gönderdiklerinde ne dediler
-
sayın master elinize sağlık epey bi uğraşmızsınız umarım bu yazıyı üretici okur ve daha dikkatli üretim yaparlar bu hobi hastalık derecesine ulaştı tofaşla 190-200 basanlar bmw vs araçlarla aynı hızı yapmak istemezlermi benim maddi imkanlarım ancak buna yetiyor bana göre bile bu bile pahalı ha hatsan at 44 lerde üretim hatası var hepsini toplarsa amenna ozamana kadar bunla atış yapacağım herşeyin bi ilki vardır bunuda unutmayın herkese doğarken pcp verilmiyor bu foruma üye olduktan sonra bayağı bilgi sahibi oldum kendimce merak etmyin modifiye işine asla bulaşmam bence gerekte yok uyarılarınız için teşekkürler mustafa abi bi yazısında hatsan yetkililerinin bu forumda olduklarını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam insan çıkar cevap verir yanlışlarını kabul eder firmasını savunur sonuçta hatsan bu işi hobi olarak yapmıyor vergisini veriyor insanlara iyi kötü iş vermiş dahasıda dünya markası olmak yolunda ufak tefek hatalar olabilir türkiyenin ilk pcp sini yaptı sonuçta tüfek gelişme aşamasında ama tüp konusunda bi açıklama bekliyorum örneğin yaptıkları testleri açıklasınlar inşallah bu yazıyı okuyan bi hatsanlı çıkarr
-
yavaş yavaş düzelir mermi seçimi bencede çok önemli elinize sağlık
-
hatsan firmasına tel açtım ve ısrarla tüpün testlerinin yapılıp yapılmadığını sordum tüm testlerin yapıldığını böyle bir riski kimsenin alamayacağını belirtiler sadece 190-200 bar arası hava basın dediler ve tüfeğin tüm parçalarının 200 bara göre üretildiğini söylediler
-
ama ben tüfeğimi ölesiye seviyorum pcp için herşeyi göze aldım hatsanın bu kadar duyarsız olacağına şahsen inanmıyorum en azından hatsan adını kirleteceğine böyle bir olay yurt dışında duyulsa ne olur tahmin edebilirsiniz
-
hatsan adına cevap verecek yetkili aranıyor bu konu beni aşar
-
at 44 güç olarak tabiki patriottan daha güçlü bendeki patriot artık rodajını tamamlamıştır örnek olarak evde mdf dolap kapaklarında kullanılandan patriotla 2 atışta deldim at 44le tek atışta 200 barda 30 mt yağ tenekelerini 2 tane arka arkaya patriot bazen deliyor at 44 ise 150 barda delip geçiyor at 44 benim beklentilerimi karşılıyor şu an için insanoğlu herzaman daha iyisini istemiştir bence tüfeği sabitledinmi iş bitiyor sadece bar 200lerden aşağı düşüşte nereye nişan alınacağını bildinmi iş tamam yavaş yavaş öğreniyoruz
-
bi daha atışlarda kameraya çekeceğim gerçekten zevkli oluyor 60 clik yukarı olayını bende denedim ilk atışta vurdum belkide şansım yaver gitti
-
bugün 110 mtden şişelere atış yaptım dürbünüm 3-9-44e tasko olduğu halde 5 şişeyi 6 atışta rahatlıkla kırdık arazi şartları o kadar uygun değildi hatta geniş ovada oldugumuz için rüzgarın baya bir etkisi vardı kullandığımız pellet gamo pro magnum bence daha iyi markalarla daha iyi sonuç verir atışlarım 200 ile 150 bar arasıydı tüfek gerçekten güçlü yaklaşık 50 mt 2 yağ tenekesini önlü arkalı deliyor bence 200 barda 3 tenekeyi bile deler teşekkürler hatsan
-
bayılıyorum bu hatsanın servis anlayışına tüfekle ilgili istekleriniz varmı diye bile soruyorlar kimse bunu inkar edemez oda servis garantisini inşallah hep böyle devam eder
-
-
hayırlı olsun isabetli atışlar
-
arkadaşım tek yapman gereken hatsanı arayıp durumu izah etmen 3 gün içinde elinde olur fikret beyle görüş ben dipçik değişimine yolladım 3 günde elime ulaştı bence hatsanın teknik servisine güvenin
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın isabetli atışlar
-
bu arada atış adedi 2 şarjördür yani 2o atıştır
-
1o mt tek delik yapıyor hatta 25 mt bile yapıyor
-
evet dün farkettim rüzgarın bu kadar etki etceğini tahmin etmemiştim bir kere daha 100mt ve üzeri atış yapanlara ve şişe kıranlara helal olsun diyorum