optimamla birlikte sattım sökmeye bile fırsatım olmadı kayma sorununu halletmiştim 50 yada 60 mt güzel şişe kırıyordu red dotun kullanımı hoşuma gitti birde tüfeğe uygun olanını bulabilsem açıkcası tüfekten hertürlü zevkimi almak istiyorum
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
düzeltiyorum hangi marka red dotlar uyar
-
selamlar patriota bütün red dotlar uyarmı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
-
pompayla 600 geçmezse çok güzel olur ama inanasım gelmiyor
-
bence 10lusu pompasıyla beraber 900 ytlyi bulur ve bu fiyat bile yaylıları bitirir diyaceğim ama tüp dolum işlemi zahmetli olduğundan yaylılar için pek bi sorun olmaz sonuçta ikiside ayrı sınıf silahlar
-
hadi bakalım hayırlısı atışlar bizim içinde önemlisi
-
biraz geç oldu ama bende bir şeyler yazayım o mesafeden benim grupmanlarım hepsi dairenin içindeydi güzel silah ama etksi azbence fiyatıda çok pahalı
-
tabikii yoksa hergün saatlerce burda işimiz ne araştırdığım kadarıyla bu forum 1 numara kıymetini bilelim forumda emeği geçen herkese başta mustafa serdar abiye teşekkürler herkse selamlar hüseyin çelik
-
pardon dikkatli bakmamışım valla sana deyeyim hatsan yine kalbimi kazandın inşallah umduğum gibidir
-
ak 44_10 anladığım kadarıyla şarjörlü ve 1o tane alıyor yanılmıyorum değilmi
-
herkese selam patriota red dot takmayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye dersiniz vede tek parça ayakla kullanabilirmiyim
-
benim patriotta şu ana kadar hiç bir şey yok maaşallah nazar değmesin
-
mustafa abiye pm atmıştım patriotlarında parçalarını katresuda bulabilecekmiyiz diye her türlü silahın parçalarını bulundurmayı amaçlıyoruz demişti inşallah olurda sıkıntı çekmeyiz
-
ın kısası bana göre Webley Patriot 1.Nesil .22 fiyatına göre M Ü K E M
bende satmammm biz kara şişeleri 50 _60 mtden indiriyoruz çok çalışmak lazım çok
-
bunun sorumlusu yine bizleriz biz aldıkça onlarda imal edeceklerdir ama her pahalı malda iyi olacak diye bi kaide yoktur şansla alakalı gibi bence beyaz eşya gibi
-
yedek parçalar katresuda bulunacakmış
-
hayvanları bilmem ama iyi şişe kırılır
-
söktüm zaten ama ben o açıdan dememiştim malum bunlar yurt dışından geliyor parça sıkıntısı vardır büyük ihtimalle hatta forumda diana arpacık arayan bile vardı
-
Farkı açık DİANA mod 350 açıklama yapmaya gerek yok
okadar olacak sonuçta kul yapısı sonuçta bi şekilde sorunu çözüyorlar ama aynı olay diana 350 magnuma gelse sorun nekadar zamanda çözülür merak ediyorum
-
optma gerçekten güçlü bir tüfek ama desteksiz atışı bana göre zordu katır gibi tepiyor güç konusunda 350 magnumdan kuvvetli ama ağır bir tüfek arazide adamın iflahını kesiyor