valla akşama kadar forumdatım bundan haberim yoktu ama güzel olmuş
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
manyak bi tüfek kısacası aşık oldum gel gel fx gelll
-
arkadaşlar nette gezerken mynet eksenimde fx lerin videolarını gördüm hatta musserdar yazıyordu videoları nasıl indireceğimi anlayamadım fazlada uğraşmak istemedim mynet eksenime girip fx yazın
-
; kim neyi getirirse getirsin bizim isteklerimize katresudan başkası cevap verebileceğini sanmıyorum
-
tüfek gerçekten güzele benziyor ayrıca hatsan hakkındaki iyi yada kötü düşüncelerimizide çıtlatırsan seviniriz
-
meydan avda kalmamış tel açtım nezaman gelceği belli değilmiş bi tane alacağım bulursam kuvvetli bir şeye benziyor
-
yerli malında çinden farkı yok galiba özellikle hatsanın iç piyasaya verdiği mallara bakarsak niye kaliteli ürünler yurt dışına gidiyor anlamış değilim
-
inşallah bende bekliyorum fiyatıda ucuz bence raiderin teklisi 500 tl pompası 350 tl
-
evet sizce hangisi daha iyidir bence bam 50 özellikle fiyat konusunda sizce hangisi
-
patriotun gez sistemini değiştirmeyi düşünüyorum acaba hangi tüfek markasının gezi uyar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
-
bu tüfek yataguna gelirmi acaba(cobraairguns:com)
-
bütçen kısıtlıysa vede güç istiyoran denemeni tavsiye ederim bende optima vardı patriot alınca sattım bence güzel bir tüfekti tepmesi biraz fazla ama alışınca fazla sorun olmuyor fiyatıda ucuz sıkılınca at bi köşeye bence test atışı yapabilirsen daha iyi olur