AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bayilerin bu hobiye katkısını göz ardı etmek imkansızdır.pcp çeşitinin artması bayilerin çabasıyla olmuştur.diyelimki yurtdışından pcp tüfek alacağız kaç kişi 2000-3000doları ya euro yu riske atabilir? Ürünün arızalı çıkma ihtimalide var .mühimmat çeşitliliğini saymıyorum bile istemeyen almaz şu ana kadar gördüğüm temiz 2.eltüfeklere tavsiye olunuyor
-
440 cc tüp hacmi var yüksek güçte 60 atış yapar.
-
Modifiye sonrası güç ayar düğmesini eklemeyi bence güç ayar düğmesini oringi deforme oluyor
-
Ayrıca aa nin çift tüpünün avantajı bir kere daha ortaya çıkmış oldu
-
Ellerinize sağlık air armslarda güzel bir yayla regülatörü aratmayacak stabilete ortaya çıkıyor
-
Hayırlı olsun
-
Konuyla pek bir ilgisi yok ama içimden geldi
-
Yaparız tabii yeterki köstek olmasunlar.İlk düşman uçağı düşüren Vecihi HürkuşTürk havacılık tarihine büyük katkıları olan 3 kez teyyare yapıp kendi ülkesinde uçuş izni alamayıp Çekoslovakya yada uçuş izni almıştır.Düşündükçe bugünlere şükür diyoruz. Allah(c.c.) rahmet eylesin
-
Ellerinize sağlık gerçekten uğraş ve zaman isteyen bir iş ve en önemlisi başarmış olmanız
-
Carbin modeli buna be nziyor
-
Pompa kalp krizi geçirebilir
-
Genellikle pompa ile dolumlarda tüp hava kaçırma sorunu çıkıyor.pompa kullanan arkadaşlar dolum ucunun temizliğine ve tozlu ve nemli ortamlarda pompa kullannırken dikkat etmeleri gerekir diye düşünüyorum
-
Tüpe zarar vermeden sökebilirseniz içteki oringlerden biri yıpranmıştır yada valfin açılıp kapanmasını önleyen toz vs kaçmıştır.hatsan tüplerin sevmediğim tek yönü valfin sökülme takma gibi işlemlere karşı dayanıksız olması daha sert bir metalden yapılması lazım
-
Tahminen ince memed markası ince memedin 7,62 solidi var bu arada paylaşım için teşekkür elin gavurunun yıllardır reklamını yapıyoruzda kendi markamızın reklamını yapınca niye tepki alınıyor anlamış değilim(hoş reklamada benzemiyor ya neyse)
-
Hayırlı olsun isabetli atışlar .
-
Hayırlı olsun.imkanınız varsa scuba derim pompa amelelikten başka bir şey değil
-
İlginç bir hobi bana göre değil 2 yaşındaki oğlum bunu terlikle öldürür valla.
-
Teknik bilgilerini açıklayabilirmisiniz benim gibi bir çok hobidaşımızda merak ediyordur