Güzel atışlar metehan valla üşenmiyorsunda resim çek video kaydet tebrikler at 44 gerçekten güzel tüfek
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun aklındaki tüfeklerden birisi
-
Yaptığım iş dolayısıyla sprinter kullanıyordum fakat 3 gün önce ww crafter aldım ne yazıkki fiyat performans donanım konfor olarak mercedes çok geride yada önem vermiyorlar.hw 100 konusuna gelince eğer amacım 100 mt ye kadar bir şey vurmaksa bi regülatörlü at 44 yeterli olur ama dediğim gibi amaca göre marka seçimi
-
Reklam güzel fakat bana göre sadece ambleme para veriyoruz gibi
-
Türkiyeye gelse biz eksik tarafını buluruz merak etmeyin ondan sonrada nasıl elden çıkaracağız diye kara kara düşünürüz.
-
İnceleme için teşekkürler .tek eksi yönü bence fiyatı
-
Harika atışlar .mühimmat seçeneği bildiğim kadarıyla sınırlı
-
-
Oldu ya gelen tüfekler arızalı çıktı o zaman ne yapmamız gerekir ?
-
100 mt grupmanı nasıl acaba? tip olarak en son alacağım pcp
-
Hangi tüfekle atacaksınız 50 graini 30 graini 1200 fps ile atarsa bence isabet diye bir şey beklemeyin
-
Ahmet anlattıydı gece bile mesaj çekiyormuşsun aman abi tüfeği unutma diye.eski günler aklıma geldi
-
Metehan hayırlı olsun kazasız belasız kullan
-
Scuba tüpü ve bir kaç kutu saçma siparişi verdimdi.ayrı ayrı paketlenmesi benim hoşuma gitti kargocuların paketlere ne kadar itinalı davrandığını hepimiz biliyoruz.açıkcas 3 -5 kuruştan kaçarak pelletlerin heba olmasını istemem.yanlışlık mutlaka oluyor fakat benim için önemli olanı hatanın telafi ediliyor olması.zamanında param olmadığı durumlarda bile malzeme göndermiştir . Düşünün siz olsanız yüzünü nile görmediğiniz birisine ürün gönderirmisiniz?mühim olan insanlıktır gerisi boş .herkes kendince haklıdır ne derler müşteri daima haklıdır.
-
Ellerinize sağlık
-
Sitelerden müzik video indirmeye benziyor yada orjinal windovs işletim sistemi yerine kopya kullanmak gibi yada okullardaki kopya çekerken yakalanmadıktan sonra problem yok yada kanunen yasak olan sigortasız, muayenesiz araç kullanmak gibi vs
-
Müşteri memnuniyeti ön planda olmalı bende h.i.lal av dan memnunum bu hobiye katkıları büyüktür pcp çeşitliliğinde önemi inkar edilemez
-
Kimse çıksın saklanmanın manası yok
-
Yavrulama sezonu hariç yiyeceksem avlarım
-
İzzet abiciğim esprilerine bayılıyorum örnek cuk diye oturmuş