100 mt de yangın tüpünü delen pelletin 200mtredede bayağı bir enejisi kalır diye düşünüyorum
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sinek vurabilirsiniz yada fare
-
Bende tam 30 cal solid kalıbı arayışı içindeydim
-
-
Başlıkta fx boos bilgi yazıyor konunun geldiği yere bak fx boos fiyatı pahalı namlu niye lw değil vardır bir bildikleri
-
99 mtreden atılmış olsaydı tek delik yapardı adı üstünde mod 99
-
Kadirim yapar.hatırlamışken selam olsun
-
100 mt azımsanacak bir mesafe değil at 44 ilk çıktığında 100 mt redeki soda şişesini vurmak için bayağı uğraşmıştım şişeyi çıplak gözle zor görüyordum helal olsun diyorum ama gözümle görmedende inanmam kimse alınmasın bir yaylının üreteceği güç belli bende sadece şanş diyorum 1.kez yaparsan şans 2.kezde tesadüf 3 kez ise ustalık derim
-
İskelete benziyor görsel olarak güzel değil bence
-
Büyük olasılıkla dolum valfinin oringi yıpranmıştır.hatsana gönderin bence
-
200 mt de çift 300 mt de üçlü 400mt 4 lü delik için beklenir tabiki
-
Cricket daha kaliteli zaten edgun gibi
-
Hobinin keyfi buluşmalarda çıkıyor.bu takıma artık bir kompresor şart oldu.bu arada hm 1000 mükemmel 220 barda 130 regüleli atış yapıyor isabetine hayran kaldım
-
Yarın buluşma varmı varsa saat kaçta
-
850 fpe dragon87 4 atış yapıyor bence bundan almak lazım
-
Yüksek hız =isabetsizlik
-
Fx boos benimde tercihim bobcat le arasında kaldımdı fakat gerek tüp hacmi gerek çalışma basıcı bobcati elememe sebeb oldu
-
Kasap et derdinde koyun can derdinde
-
-
Hayırlı olsun akif nazlı(master)Mahmut uysal(madmax)murat(azade) da takıma . katılırlar diye tahmin ediyorum.