İyi bir atıcıyla daha iyisi yapılabilir.evet regülatorlü ha bu atışları 850 fps ile yapsak sanırım daha iyi olur
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkürler eunjin lede grupmanını merak ediyorum.gücünü düşürsem daha iyi sonuçların ortaya çıkacağına eminim
-
Nişan almak için mantar panosu iğnesi kullandım
-
Atışlar 25 grain hatsan torpedo ile 980 fps ile 12 atış yapılmış olup rüzgar orta şiddetli esiyordu.eunjinin grupmanını merak ediyordum fakat evde unutunca torpedoya nasip oldu.... [Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vbkcz.jpg]..... [Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vbkdt.jpg]
-
Görüneceği varsa her türlü görünür.merak edenlere incelemeyi çok görmezsiniz ;
-
Aradaki kalite farkına göre edgun 150 mt de galatıanın yaptığı grupmanı rahatlıkla yapar
-
Regülatörlü güç ayarlı yüksek hacimli tüp iyi ötesi bir namlu vede küçük oldumu bana göre dünyanın en iyi pcpsi.bir kaç yıl önce evanix ar 6 edgunun olduğu konumdaydı çünkü togay arkadaşımızın dediği gibi kimsede yoktu.kullanılmaya başlanınca eksileri ortaya çıkmaya başladı tetik sert stabilite yok çok güçlü falan. Regülatör denilen mucizevi parça ar 6 yıyla buluşunca bana göre diğer pcplerden kat ve kat üstün konuma geldi.kısacası bi gelsin yerden yere vururuz g;$igeldiğine geleceğine pişman ederiz nıhahahanuhahaaa(tecavüzcü çoşkun)
-
Galatıan için fena sayılmaz.ne kadar ekmek o kadar köfte
-
Yalnız gladıatorün regülatörlü olanıda var royalde sanırım regülatoryok
-
Gladıator seçme sebeblerinin başında royalın ozamanlar olmayışı geliyor
-
1 kez derken belli bir tarihi vardır sanırım yani 3 yılda falan
-
Hadi hayırlısı ben en çok fiyat olarak çıkıcak rakamı merak ediyorum.İnşallah uğraştığınıza değer.
-
Afiyet olsun kanlıca bir başkadır
-
Şahsen yurt dışından tüfek alacak olsam en azından buradaki fiyatla yarı yarıya fark olması gerekirki girdiğim maceraya değsin .hadi bakalım hayırlısı sonucu merakla bekliyoruz.
-
Aslında iyi fikir bir kaç kişi toplanıp sipariş versek indirim yaparlar sanırım rapid mk2 ve hm 1000x akif abinin getirteceği) alabilirim
-
Güzel grupman ellerinize sağlık
-
Elden çıkarma olayında yanlış düşünüyorsunuz özellikle kakalamak ne demek kimse kimseye zorla birşey satmıyor 10 günlük tüfekte satıldı 10 yıllık tüfekte
-
Tebrikler güzel atışlar benim ve eminim bir çok hobidaşımızında merak ettiği 2 tüfekten biri cricket keşke imkan olsada raw rapid cricket karşılaştırılması yapılsa
-
Fena değil regülatörle adam olur
-
Havalı silahlarla avın yasak olduğuna hem fikirim fakat sinsice olayına karşıyım en azından 1 pelletle 1av vuruyor peki av tüfeği 1fişekle kaç av vuruyor(kuş)ben özellikle kuş avı için av tüfeği hiç adil değil