Fx in pcplerinde hava kaçağı olduğunu duymuştum hatta tecrübe ile sabittir
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
raw rapid gerçekten harika bir tüfek malzeme kalitesi işçilik 10 üzerinden 10 rapidle bir kaç atış yapın elinizdeki tüm pcpleri satacağınıza eminim .hani parasının hakkını sonuna kadar veren eden bir pcp tüfek kısacası alman ve ingiliz efsanelerinin dibe vurmasıda diyebiliriz .güç ve stabilite nin bir arada olabileceğinin kanıtı raw rapid elimdeki pcpleri hurdaya veresim geldi .
-
insanoğlu daima en iyisini ister her ikiside aynı işi görse bile ha birde at 44 bozuldumu gönder hatsana yapsınlar fakat daystate bozulursa ne olur bilemem
-
biri parası çok olan için diğeri parası az olan için
-
-
-
evanix a r6 ve sumatra nın tek eksi yönleri stabil olmamaları ve ikiside tam eğlencelik tüfekler pelletlerin şarjörde sıkışması tahminime göre şarjöre tam oturmadğı ı için boşluk kalıyor ve sizde tüfeği öne doğru eğip kurmaya kalkıştığınızda pellet şarjör ile mekanızma arasında kalıp sıkışıyor pelletleri daha sonra şarjörü çıkarmak için sağa sola çevirince pelletler kesilmiş bir vaziyette çıkıyor benim tahminime göre
-
bana göre bu forumun tadı 10 üzerinden 10 dur
-
ar 6 tamamen av için yapılmıştır. kısacası ilk şarjörden sonrası stabile kayboluyor.kalite olarak kundak hariç bana göre mükemmel bir tüfek.hüç ayar düğmesi yokrur. beni etkileyen tek pcp olarak gönlümde ayrı bir yeri vardır
-
320 cc ydi sanırım 300 barlık 6 litrelik scuba tüpü işinizi görür 8 litre olursada tadından yinmez:))
-
gereksiz bir uğraş bence sumatra recluse varken ben olsam uğraşmam ve birde tüfeği getirtseniz bile mühimmat sıkıntısı çekeceğiniz kesin bence
-
hayırlı olsun
-
beğenmeyen almasın zorla satmıyoruz:))
-
harika bir haber özellikle benim gibi 25 cal kullanıcıları için hayırlı olsun en kısa zamanda satışa sunulur inşallah.
-
güzel olmuş güzel güzellik kavramı kişiden kişiye ve ihtiyaca göre değişir ilk işim hatsanı arayıp bu kundaktan istemek olucak
-
tüpü sökmende bir sakınca yok .200 barda valf tam açmıyor sanırım bu yüzden aşağı vuruyor.180 barda da valf tam açılıyor ve sıfırladığınız noktadan vuruyor.200 bar yerine 180 bar basarak isabet sorunu ortadan kalkabilir.
-
anladığım kadarıyla tüfeği kurmadınız P.A yani pump actıon kısacası pompalı tüpün altındaki yani kundağın bitimindeki mekanızmayı hareket ettirmaniz lazım
-
eskiden 100mt mesafeden şişe kırmak imkansız gibiydi.300 mt reden soda şişesi kırılıyorsa hemde fx gladıatorle sumatra 2500 le neden küp şeker kutusu vurulmasın.400 metre üstü mesafelerde bile wasp ın neler yaptığını biliyorum.ama dediğim gibi uygun mühimmat ve güçlü bir tüfekle imkansız diye bir şey yoktur.
-
ufak bir modifiye ve uygun muhimatla bir sumatra 2500 küp şekeri olmasada kutusunu rahatlıkla vurur bence .sanırım 430 mtreydi kola kutusunu üst üste iki kez vurulduğunu biliyorum
-
helal olsun avlanma isteği insana her şeyi yaptırıyor:))