Ya büyük bir şanssızlık var ya da bir ihmalkarlık.
Tüpün valfine hava basarken pislik kaçırıyor olabilirmisiniz acaba?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ya büyük bir şanssızlık var ya da bir ihmalkarlık.
Tüpün valfine hava basarken pislik kaçırıyor olabilirmisiniz acaba?
Eline sağlık Metehan. Güzel çalışma olmuş yine.
İlginç bir şekilde İngilizlerin bu tüfeğe acayip bir merakı var. Forumlarında hatsan mod55 başlığı bizim forumdan kat kat fazla. Biz mi kıymet bilmiyoruz anlamadım gitti.
Hatta şöyle bir kit de yapmışlar özel olarak. Tüfek fiyatına ama meraklısına neden olmasın.
Elinize sağlık.
Mesafe nedir acaba?
Biraz argo olacak kusura bakmayın ama bunu yapanı tüfeğinin üstüne komple oturtacaksın.
Kullanma değil ama inceleme fırsatım oldu bol bol. Malzeme kalitesi en yüksek hatsan tüfeği diyebilirim.
Güle güle, kazasız belasız kullanın...
Ali tekin hocam,
Bence de görsellik olarak en iyi yerli pistonlulardan olacak qe'ler. Ancak bakın şu tüfekte hatsan fabrikasından çıkıyor.
[Resim Engellendi: http://www.webley.co.uk/Images/Products/Stingray/WRSRAYO177_StingrayOverSleeved.png]
Webley stingray oss diye geçen bir model. Quattro tetikli yepyeni bir imalat. Hani şuradan neden hiç esinlenmiyorlar. Ya da neden eskisi gibi ufak da olsa bir miktar webleyi biz yerli kullanıcılar ve yaylı meraklıları için ayırmıyorlar anlamıyorum. Vortexi de onlara kalsın şuna yay takıp hayrına satsınlar bi 50-100 tane piyasada.
Piyasada bunun kadar estetik yaylı yok bana kalırsa. Kısa, derli toplu 12fpelik harika bir tüfek.
Moderatörün vortexe de pek bir faydası yok.
Bugün Aksu avın sitesinde gördüm mod87qe'yi.
Makyajlı bir mod 85 olduğu ilk bakışta anlaşılıyor. Hatsan ceketli namluya sahip yaylıları da ufaktan iç piyasaya verecek gibi duruyor bu gelişmeye göre. Ancak hatırlatmakta fayda var ceketli namlunun yaylı tüfeklerde pek de bir faydası yok.
[Resim Engellendi: http://hardairmagazine.com/wp-content/uploads/2015/09/Mod87QE-HAM.jpg]
Aksuav'ın sitesinde gördüm az evvel. Yeni model bir pcp daha çıkıyor ve adı "karaboa". (karaboğa değil karaboa yazıyor )
6.35 mühimmata 365m/s çıkış hızı öngörülmüş.
Hergün yeni bir pcp modeliyle piyasa ilginçleşmeye başladı...
Ha bir de ses hızının üstünde verilerle nasıl bir isabet verecek onu da merak ettim.
Yahu hazır incelenip tüfeğin eksiği fazlası tartışılırken şu tüpün et kalınlığına da bakabilseydik iyiydi.
Hatsanın ilk çıkan at-44lerinde tüpün et kalınlığı düzensizdi (kimi yerde ince kimi yerde kalın) ve bu güvenlik açısından risk taşıyordu mesela.
Yivli ve havalı farklı sporlardır bunun ayırdını iyi yapmak lazım. Sırf tipinden ve tek mermi atmasından dolayı yivli fantazisi olarak uygun fiyatlı diye havalı alınmışsa o ayrı tabii ki. Ha kişisel olarak ben de bu parayı vermem onun yerine Emir Abi gibi yaylı koleksiyonu yaparım evde.
O zaman bize de güle güle, kazasız belasız kullanın demek düşer hocam.
Fiyatı ve nereden aldığınızı acil öğrenelim biz Yakın olsa pijamayala gidicem şimdi
Başığı görünce bildiğniz heyecanlandım. Demek yeni hwler geldi stoklara ve aralarında blackline var Bütün gereksiz harcamalar iptal 1-2 ay süreyle artık.
Elinize sağlık. 10 atış bir grupman için fazla ve flyer gibi olasılıklar oldukça artıyor. Buna rağmen gayet güzel sonuçlar.
Kediniz ve evi gerçekten çok sevimli. Güle güle otursun. Kedi sahibi elinden bu tip işler gelen bir arkadaşa da yolladım çok hoşuna gitti onun da.
Haydi hayırlısı diyelim o halde. Üretim ruhsatı vs olmamasından çekindim başta ne yalan söyliyim.
Heyecan verici bir gelişme açıkçası. Benim hayalimdi lever action mekanizmalı phoenix havalı tüfek sahibi olabilmek. Sizin imalatınız sayesinde daha da güzeli çıkar karşımıza çıkar İnşallah...
Metehanım hatsanla airarmsı mukayese edeceksek bütün yerlilerin fabrikaya kilit vuralım.
Daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü acaba?
Metehanım bu tüfekleri yeni mi aldın?
Bt-65lerde rear bolt yerine side bolt tercih edilmesi gerektiği, rear boltların zahmetli ve çokça takılma yaptığı senelerce yazılıp çizildi.