Antalyada guney av ile gidip gorustum. Ordaki beyfendi yaklasik iki ay sonra geri donuyor ithal tufekler olurda basina birsey gelirse dedi. Eminim yerlilerden daha az sikinti cikariyordur ama insanin icine kurt dusuruyor yinede Bende o yuzden cok kez ikilemde kaldim ki isin asli halada ikilemdeyim. Asagi yukari ayni fiyata gamo shadow dx modelide var. Hatsanin sanirim beni tek cezbeden yani servis olayi. Tabi zirt pirt servise yollamakta insanin canini sikar o yuzden tecrubeli kullanicilardan akil vermesini istedim sizce neyi tercih etmeliyim Sayin Gepard ?
Güney avda her kimle görüştüyseniz muhtemelen elindeki yerli tüfeklerden satabilmek için uyduruk bir satış taktiği içine girmiş. Bunca yıldır tamir olmak için yurtdışına gidip gelen tüfek duymadım ben...
Ha deseniz ki parça beklenir, parçanın Türkiye'ye gelmesi 1-2 ay sürer ona birşey diyemem. Ama yaylı tüfeklerin sorun çıkartan esas parçalarını kendiniz bile getirtip 1-2 deneme yanılmayla takabilirsiniz.
Geçmişte hoş olmayan bir anım olmasına rağmen ideal avın gamo parça stoğunun iyi olduğunu pek çok kere duydum. Telefonda da kendileriyle konuştuğumda da parça problemi olduğunu hissetmedim. Gamo tavsiye eder miyim peki? Parça kalitesi hatsandan kat kat yüksek, isabet (cfx hariç) hemen hemen aynı, dayanıklılık yine hatsandan yüksek. Şunu alın bunu alın demek istemem, bu dediklerimi düşünüp bir de ideal avı arayıp parça stokları hakkında güncel bilgi alırsanız en doğru kararı kendiniz vermiş olursunuz.