Öncelikle iyi dilekler ve tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum.
Ferhat Hocam takas düşünürüm ama şöyle bir diana 54'le ancak.
Sayın getboga aynen bende de airarms diabola field 5.52 var ve çok iyi sonuç veriyor hem hw de hem aa'da. Kesinlikle namlu temizliği ve namlunun tekrardan hafif kirli hale getirilmesi çok iyi fikir ancak wd-40 fikrinize katılmıyorum. Wd-40 çok sıkı bir solvent ve kolay geçmiyor. Muhtemelen daha çok kir toplayacak yapışkan bir yüzeye davetiye çıkartır. Ben onun yerine guntec liqui moly tercih ediyorum. Wd 40 gibi contalara ve plastik akşama yanlışlıkla sıçraması durumunda zarar da vermiyor hem.
Dürbün konusuna gelirsek ne yazık ki bu aralar birçok farklı şeye harcama yapınca elde fazla birşey kalmadı. İdareten almıştım ancak şunu çok rahat söyleyebilirim ki 3-12x44 optimanın diğer optimalarla hiçbir alakası yok kalite olarak. Yani pek elden çıkartmak isteyeceğimi sanmıyorum. Ancak kesinlikle güzel bir ayak alınması lazım. Muhtemelen hawkenin yüksek profilli çift parça ayaklarından birini tercih edeceğim.
Sayın 262626 tüfeğin ağır olduğu noktasında haklısınız ancak o kadar dengeli ki ağırlık avantaj haline geliyor atış esnasında. Bir de tam teçhizat, üstü dolu tacticalden olsa gerek alışmışım ben ağır tüfeklere.
Ek olarak halen rahat rahat AA pelletleri deneyemedim. Hem Ankara'da tam dönüş saatimde kaç gündür yağmur yağması hem de iş yoğunluğu sebebiyle biraz daha beklemek durumundayım.