Hatsanın normal menevişi de paslanmaya çok yatkın aslında ama pek belli etmiyor renkten dolayı.
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emir Abime yakışır.
-
Kara şanzıman
-
Vallahi krom işini seviyorum ben. şıkır şıkır.
-
Hatsan galiba krom kaplama işine de el atmış.
http://www.bozkurtav.com/hatsan-mod-90-…i-tufek-pmu2532
Sentetik kundaktan ziyade güzel ahşap kundak bir hatsan strikerla tadından yenmez bence.
Çirkin gezi arpacığı da söküp kozmetik maksatlı bir moderatör de bağlanırsa bu iş tamam...
[Resim Engellendi: http://www.bozkurtav.com/pictures/20143…_mod90crom3.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.bozkurtav.com/pictures/201431013599_mod90crom.jpg]
-
Estağfurullah Abi. Belki çoğumuz biliyoruz ama üşeniyoruz ya da çekiniyoruz hakkımızı aramaktan. Sonra atı alan üsküdarı geçiyor maalesef...
Forum nasıl uygun görürse dilim döndüğünce yardımcı olurum Ferhat Abi.
-
Kimse bayiiden aldığı dürbünü atmasın hocam. Optiğe garanti vermiyoruz diye birşey yok... İthal edip satıp fatura kesiyorsan ayıpsız mal verdiğinin garantisini de 10 senelik parça desteğinin de altına giriyorsun demektir. Tamir edemiyorsan da ya yenisiyle değiştirir ya da parasını iade edersin. Ha yok tersini iddia eden varsa tüketici hakem heyetleri ya da mahkemeleri ikna eder kendilerini. Ha bu arada tüketici davaları harçtan muaf ve genelde tüketici lehine kararlar çıkar. Kim uğraşıcak demeyin.
-
Hocam ne diyim, Mustafa Serdar hoca ve Ülkü amca at-44 ilk piyasaya çıktığında nasıl incleme yaptıysa öyle birşey bekliyorum sizlerden. Çok mu şey bekliyorum? bence hayır. benim tanıdığım Ferhat Abi teknik bilgi ve objektif bakış açısıyla bu işi halleder. Bekir hobidaşımıza da kızmayalım kendisinin gerçekten çok hevesli olduğunu ve at-44 ve puncher arasında kaldığını ben biliyorum. Heyecandan üslup yanılabilir hangimiz yanılmadık.
-
Süper bir grupman çalışması öğretmenim. Benim gibi hw97 kullanıcıları için de harika bir kaynak olmuş. Malum hw77 ile mekanik ve namlu farkı yok hw97lerin. Elinize emeğinize sağlık...
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
-
Abi o öğrencilikten kaynaklı bence Ben de sınavdan önceki akşam kaşıkla neskafe yer yutardım sonra uyur sabah sınavdan önce bakarım artık derdim Ama şimdi hayatta uyutmaz
-
Emir Abi yapma uyutmaz vallahi bu saatte
-
Aynen abi ben arkadaşı öyle sopayla dürterken tepti de sopanın arkası benim böğrüme geldi. Ferhat abim ben demi bol koyu seviyorum. Onu da belirtelim çaycı arkadaşa
-
aynı mesajı iki defa atmışım
-
Emir abi ayarlanır o da ufak bi handycam falan
-
Aha süper muhabbet Muhteşem yüzyılda figuranız da sahne çalışıyoduk deriz. Memur beyler fotoğraf bile çektirir
-
-
Bilgisizliğimden soruyorum hocam 400-500 bara dayanıklı tüp üretip takmak neden daha kolay geliyor yaylıya göre? işin bir de güvenlik boyutu var. çok dikkatli bir imalat gerektirir pcp. Ek olarak pcplerde yaylıya göre çok daha fazla ufak parça var. Başlı başına ayrı bir üretim hattı istiyor diye biliyorum. saygılarımla...
-
Şunu üretmenin mantığı nedir anlamıyorum arkadaş. Boyayıp boyayıp satışa devam aynı şeyleri. Hayır taktıkları şey de namlu ceketi ve moderatör yani yaylılarda nerdeyse hiçbir işe yaramayan aksesuarlar...
-
Ferhat Abim noktayı koymuşsun. üzerine laf olmaz