Hocam bundan önce evanixi kimse satın almadı ki Bundan sonra da alabileceklerini de sanmıyorum açıkçası. Hatsan sadece ithal etti bir ara... Dediğiniz webleyde olmuştu. Keşke devam ettirebilselerdi webley kalitesini.
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mobilya kontejanından eve sokulur valla abi
-
Daha ne kadar havan olsun Ferhat Abi?
-
Aman hocam vortexe falan gerek yok. Yapsınlar bi tane namludan kırma yaylı. Ama isabetli dengeli katır gibi tepmeyeninden ve özellikle zarif isteriz. Modern görünüm olcak diye üretilen garip garip tasarımlar çok basit duruyor açıkçası. Hiç yoktan bi diana mod 34 kalitesinde birşey üretmek kralın gayet de yapabileceği birşey. Puncherdaki işçilik beni çok umutlandırdı. O emek bir yaylıya verilse tatmin edici sonuçlar verir diye düşünüyorum...
-
Bizim burda Dışkapıda bulursam inceleyim bari Ferhat Abi. 50 metreyi heyecanla bekliyorum...
-
Ferhat abi bombayı patlatmışsın yine. fotolardan gördüğüm kadarıyla hatsan pcplere göre işçilik anlamında bikaç gömlek büyük gibi geliyor. Tasarım olarak bana göre daha iyi zaten. Yakışır böyle güzel tüfek sana abi... Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Tam pcpyi bırakmışken acaba dedirtmeye başladı bu kral. Hayırlısı bakalım...
-
2. ele hw, airarms, diana gibi yaylılar kolay kolay düşmez. Satan kişiyle alakalı bir yer tüfek sayısı sıkıntısı ya da maddi sıkıntı olur genelde. Sıkılıp da satana rastlayamazsınız fazla... O yüzden 2. el beklemek biraz sıkabilir sizi. Emir abinin de dediği av-doğa ile görüşmek en iyisi. T06 tetik olması yeterli tüfeğin. En güncel üretimlerden olduğunu gösterir zaten.
Bu arada kusuruma bakmayın soru da sormuşsunuz bana. ilk sayfada atlamışım ben onu. atış yaptığım mesafeler ve amacım itibariyle magnum sınıfı yaylıya ihyiyaç duymadım açıkçası. Ek olarak hw ve aa'nın işçilik bir tık üstte sanki. Ama önemli farklar yok gerçekten... Zaten benim de birkaç ay sonra sırada diana marka bir silah olacak gündemimde İnşallah.
-
forumdan sideprensi nikli kadir abiyi balık forumlarına kaptırdık ama seni bırakmayız ferhat abi
-
Aynı zamanda pcpyi bırakmışız Eğer tercihiniz magnum sınıfı yaylıysa mod 52 bence en güzeli olur...
-
Mırmır için ek olarak tuzlanmış tavuk göğsü diyim ben de. Hafif sertleştirip şerit halinde iğneye takınca mırmır affetmiyor. bodrumda levrek bile atladı
-
Ferhat abim benim ilk aklıma gelen levrek orası için. hele deniz hafif dalgalı karışıksa tam dalganın kırıldığı yere çapraz kırmızı kafa beyaz gövdeli 10-12 cm rapala ya da sardalyaya benzer sahte öneriyorum. ben olsam öyle yapardım en azından. bu arada gündoğumu sabah 10 buçuk 11 arası maksimum.
-
Çok Çok şık olmuş. Umarexin smith wesson 686 gibi olmuş aynen. Elinize sağlık...
-
Gurur verici. Tebrikler!
-
ilk pompada yapması da mı normal acaba?
-
ahah ferhat abi aynen ha şu cumartesi bile kravatla geziyorum... hayır en sevdiğim şey aslında. senelerdir amatör serbest dalıyorum da. yanlış kararlar fena
-
işte bölüm böyle olur. kazasız belasız dalışlar dilerim. aklıma steve zissou geldi
-
Ah be hocam eski kaliteli yaylı diyince bende akan sular duruyor. Fotoğraflarını bekliyorum tüfeğinizin o halde. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Öncelikle hem başınız sağolsun hem de babanız için acil şifalar dilerim.
Farklı tüfek ve pelletlerle yapılan paylaşımları görmek çok sevindirici. Benim aklım bsada tüfeğinizde kaldı açıkçası. Rica etsem daha çok fotoğrafını koyabilir misiniz? Bir de bu mk1 mi yoksa mk2'mi acaba? Kesinlikle eski bir ingiliz bsasına sahip olmak isterdim...
-
İDEF eskiden Ankara'da ne güzeldi. hatta benim daha çocuk olduğum (ilkokul, ortaokul) vakitlerde maket bile yoktu nerdeyse, koca alan teçhizat tank helikopter doluydu
-
Vallahi çok iyi yapmışsınız bence hocam.