Vortex olmayan 87qe yok...
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Madem konu hortladı yürüdü gitti ben de artık her anlamda lexus diyorum o halde.
Bugüne kadar böyle bir araç kullanmamıştım.
-
Yok hocam önceden hortlamış zaten.
-
Konu eski biraz.
Bu arada seçenekler arasından mercedes'de karar kıldım. Bir süre kullanıp 2 sene önce de sattım. Yine de teşekkürler.
-
Ben yardımcı oldum sayın desovalı
Dikkatiniz için teşekkürler.
-
Küçük esnaf kazansın derken daha çok para vermişsiniz. üzüldüm doğrusu.
Siz bayii ile iletişime geçip bir an önce faturanızı talep edin gerisi beni ilgilendirmez diyerek. Haber yok diye bir savunma da yok.
Bahsettiğiniz sorun direkt yay kırılması. Nitro ile uğraşmak yerine direkt fabrikayla görüşüp kargolayın derin.
-
Geçmiş olsun öncelikle.
Benim aklıma takılan asıl olay nasıl olur da giden tüfekten 7-8 ay haber gelmez. Doğrudan fabrikayla iletişime geçtiniz mi?
-
Sever misin sabaha mı saklarsın...
Düzeltme: Yazdığım hakareti sildim.
-
O çırpınma konusunda mutabık olamadık bence Emir Abi. Piston içinde salınım yapan yayın ağırlıkla beraber doğrudan enerji iletiminde bulunamamasından dolayı daha az bile zararı olabilir diye düşünüyorum. Çırpınma lock time'ı uzun bir silahta isabeti etkileyebilir ama dürbüne negatif bir etki yaratmaz diyorum.
-
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum Abi. Benim bahsettiğim vortexin ve yayın optik üzerindeki etkisinin aynı olduğu.
-
Abim "twank" sesli titreşimin dürbüne çok zarar vereceğini sanmıyorum yine. Hatta o salınım bir şekilde enerji kaybı yarattğından dürbüne daha az baskı yapabileceği bile belirtilmiş.
-
Emir Abim düzensiz salınımla pistonun öne vurmasından dolayı oluşan arkaya kaçma eğilimi farklı şeyler bence. Ve piston vurmasından dolayı arkaya kaçma eğilimi vortexde de yayda da aynı.
Önemli olan pistonun varlığı. İçindeki sistemin çalışma şekli sonucu değiştirmez. Yay ve vortex aynı derecede dürbüne zarar verir diyebilirim. Hatta gas-ramlerde salınım olmamasından dolayı tüm gücü ilettiğinden dürbüne daha çok zarar verebileceğine ilişkin pyramydair'de de ufak bir bölüm mevcut.
http://www.pyramydair.com/blog/2005/11/w…gas-ram-airgun/
"2. They have a harsher firing behavior. They don’t vibrate like steel springs, but the jolt when they fire is quick, sharp and objectionable to some shooters. They also tend to be harder on some scopes."
-
Hepsi bu kadarmış dediğiniz konu doğrudan isabeti ve mesafeyi etkiliyor doğal olarak. Ondan sordum.
-
Merhaba,
Diana mod 54 neden yok acaba listede?
-
Yusuf beyden sportsmatch ayak, hawke dürbün ve mod 87qe sipariş ettim. Acele olması için de ricada bulundum. Sağolsun beni kırmayıp sabah hemen kargolamış ürünleri. Ertesi gün de ulaştı paketler.
Benim gibi titiz ve çok soran bir müşteriyle sıkılmadan uğraştığı, hem de paketlemede gösterdiği titizlikten dolayı buradan kendisine tekrar teşekkür ederim. Allah işini gücünü rast getirsin Yusuf hocam.
-
Emir abi hızır gibi yetişmiş
-
Verdim Emir Abi. Ama 12fpe olanından değil.
Baya bildiğimiz düz 87. Hatunun eli çok alışmasın kurması zor olsun dedim.
-
Abi vortex sipariş ettim gaza gelip. Sen ona 15.000 falan de kurban olayım. 5.000 nedir?
-
Yaptığım araştırmaya göre, yabancı forumlarda "vantage" serisi tek parça tüpten imal edildiği için bir miktar daha sağlam olacağı bilgisi yer alıyor.
-
mod 87qe üzerine düşünüyorum dürbünü. zaten dm-60'la bağlayacağım çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
protector kullanmadım ancak almayı da düşünmüyorum. orijinali olan diana bullseye'da bile sorun yaşandığını sıkça duydum. bana pek güven vermedi. dürbünü korusa bile atış hassasiyetini etkileme ihtimali var bence.