Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harika bir buluşma olmuş. Oldukça kalabalık ve keyifli duruyor.
-
Bütün eleştirilere katılmakla beraber Kral kopya da olsa, estetik anlamda en düzgün pcpleri üretmekte şahsi görüşüm. En azından malzeme kalitesi belli bir standartın üzerinde diğer yerli markalara göre. Ki bu da doğal olarak bir kalite hissi uyandırmakta.
Umarım aynı hassasiyeti yaylılara da gösterirler de "sade", ahşap daha estetik yaylılar da görürüz kraldan. Aşağıdaki Webley longbow gibi şık basit bir yaylı üretmek çok mu zor anlamıyorum.
[Resim Engellendi: http://cdn.pyramydair.com/images/WELongBow.jpg]
Hepsinde acayip acayip muzzle brakeler, kaba gez arpacık takımları, kötü yazı fontlarıyla büyük büyük marka, model yazmalar vs vs.
Diğer yerli rakibinin dış tasarımlarına hiç girmiyorum zaten.
-
Kesinlikle namlu ceketi çok yakışır.
-
Emir Abim en yakışıklı yerli tüfek bu olmuş diyim sana.
Gezi arpacığı iptal edip direkt şöyle birşey konsa tadından yenmez bence.
[Resim Engellendi: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31N8ZJX8PCL._SY300_.jpg]
Eline sağlık Abi.
-
İsmi gerçekten kondor değil inşallah.
-
benim tx200'de tınlama sesi ile hiç karşılaşmadım belki 12fpe olmasından dolayıdır. ama dediğiniz gibi eser miktarda uygulanacak kauçuk gresin yardımı olacaktır eğer böyle bir durum varsa. transfer portu ve piston contasına bulaşmadıktan sonra her tüfekte iyi sonuç almak mümkün.
ekleme olarak soruyu sorduktan sonra tüfeği alıp bir süre kullandıktan sonra sattım. elden çıkardığım için tek pişman olduğum tüfek kesinlikle.
-
-
yurtdışından getirtebilirsiniz takabilirim derseniz.
ya da adana ideal avdan başka çareniz yok.
-
Mail benim hesabıma da gelmiş.
Mail gelen üyelerimizin maili bir önlem olarak açmamaları daha iyi olur kanaatindeyim. -
Muhtemelen bot hesap İzzet Abi.
Gereğini hemen yapmaya çalışacağız.
İlgin için teşekkürler Abi.
-
kullanmadım ama şikayet duydum ben de. isabeti etkilediği yönünde yorumlar vardı.
videoyu açınca aklıma geldi. şu rick eutsler denen adam hiç güven vermiyor yahu...
2 atış bi krono sonra da harika tüfek diyip duruyor eline ne alsa.
-
Bu tüfeğin kesinlikle tetiğine alışmak lazım. Sahip olduğum ilk havalıydı bu model
Biraz tecrübe ettikten sonra çok daha sıkı gruplar çıkartır rahatça.
-
yazdıklarımıza dikkat edelim. nokta, virgül zor şeyler değil.
-
yalnız bendeki bilgi de güncel değil kafalarına eserse göndermez de şimdi bunlar.
ama bugüne kadar dürbünsüz hatsana da denk gelmedim hiç. en ucuz striker bile kötü de olsa bir dürbünle gelmişti.
-
hatsan tüfekleri dürbün ile yolluyor. bazı bayiiler dürbüne çöküyor, ayrı satmaya çalışıyor.
-
eline sağlık Emir Abi.
ucundaki çirkin muzzle ve gezi söküp yayı da 2-3 spir kısaltınca (muzzle olmadığından kurulum zorlaşacak ama yay hafiflerse sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum), bi de kısa namluya da bi ceket uydursak nasıl olur
şöyle bir longbow replikası çıkar mı dersin Emir Abi
-
savaş alanında konfirme edilmiş en uzun atış yaklaşık 2500 metre.
o da 2009 yılında afganistanda accuracy internatioal ile kaydedilmişti.
yukarıda bahsedildiği gibi 3500-4000 metre aralığı da iddia edilmekte deneme atışlarında.
yukarıdaki linkini eklediğiniz video (4549 yard- 4160 metre) oldukça heyecanlı ama bilinçli vuruşlardan ziyade namluyu soğuta soğuta isabet kaydedene kadar aynı bölgeye atış söz konusu. zaten videonun sonundaki hedefin insanlardan büyük olduğunu görüyoruz.
5000-6000 metre biraz fazla olmuş şimdilik.
-
Tecrübeniz yoksa hiç uğraşmadan servise gönderin.
-
Hiçbir pcp veya havalı savunma işi görmez. Aklınızdan bile geçirmeyin.