Ben hiç getirtmedim ancak forumdan getirten hobidaşlarımız mevcut.
Şu link işinize yarayabilir.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben hiç getirtmedim ancak forumdan getirten hobidaşlarımız mevcut.
Şu link işinize yarayabilir.
hw97k 14-15 fpe civarı bir güce sahip. kendiniz veya bir bilenle tüfeği söküp yayı kısaltarak gücü düşürebilirsiniz. veya yurtdışından ft müsabakalarına uygun conta ve yay kitlerinden de sipariş edebilirsiniz.
Kesinlikle 9lu şevrotin yüklü bir yivsiz çok çok daha yararlı olacaktır durdurma kuvveti açısından.
Boş durması korozyon ihtimalini arttıracağından en güzeli basınçlı hava ile bekletmek. Bunun için de yukarıda da belirtildiği gibi doğru olanı 100 bar civarı düşük basınç değerleridir.
Benim seneler önceki ilk at-44'üm 80barda 5-6 ay yatmıştı herhangi bir sıkıntı çıkarmadan.
Ufak bir düzeltme olarak kennedy suikastinde lr mühimmat kullanılmadı.
6.5x52mm carcano kullanıldı. Bu mühimmat en az 1600 Fpe güç üretiyor.
Bu arada emir abim en kısa sürede seni arıcam saygılar
Dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Atış yapacaksanız da mutlaka ama mutlaka bölgenizdeki kolluk kuvvetlerinden onay almalısınız.
Hayırlısı olsun.
Silahları kesinlikle bu ara evden çıkarmayın derim.
Tüfek hala kullanıcı yorumlarına göre gelişiyor...
Forumda uzun süreden beri gördüğüm en güzel başlıklardan biri.
En güzeli. insanlar anıları, hatıraları kaybolmadıktan sonra ölmezmiş diye güzel bir laf duymuştum. Allah rahmet eylesin bu arada...
Bence de güzel bir hatıra. Estetik olarak da kondüsyonu kötü olsa da gayet güzel. Duvara asmalık
Çok güzel bir fikir. Şimdiden elinize sağlık.
1000cclik tüple 40-45 stabil atış yapmak saçma. Hadi big bore versiyonu olsa tamam ama bunun bir mantığı yok bana göre.
Nitro pistonu nerden edindiniz acaba? Kralın gaz pistonlarından mı?
Teknik servis gibi iş çıkartmışsınız elinize sağlık. Hatta bu hatsan 1000 serisine quattro tetikten dolayı fabrika vortex takmıyordu.
Güle güle kullanın ben de merakla bekliyorum kullanıcı görüşlerini.
Üslup hatası da eklenince aramızdan ayrılmış bulundu. Raporlayan ve tepki gösteren üyelerimize foruma sahip çıktıkları için teşekkür ederim.
Namludan kırmalılar için şunu mu denesek aslında?
[Resim Engellendi: http://cdn.pyramydair.com/images/zoomed/Air-Venturi-Pellet-Pen-System-177cal_AV-6011_zm2.jpg]
Salih Hocam siz de denk gelmişsinizdir yabancı forumlarda.
Yabancı hatsan kullanıcılarının birçoğunun, tüfeği edinir edinmez yaptığı ilk iş tüfeği söküp bütün fabrikasyon yağlarından arındırıp uygun yağlarla tekrar yağlamak. Daha iyi bir performans için öncelikle bu yağ iş uygulanmalı diye düşünüyorum.