"Dürbüne zamanı gelince geçmeyi düşünüyorum" dediğiniz için belirteyim; Carbine modelinde ges-arpcık bulunmuyor.
erydn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Ellerinize sağlık, harika bir çalışma olmuş.
-
Prinç kol çok yakışacak. Elinize sağlık.
-
300 den fazla atis yapmisimdir.Konu ile alakali degil ama silahin pistonunun icine ince makina yagi ile 1 2 damla yag damlatsam sorun olur mu havalı zımba makinesinin piston yagindan
Piston içerisine bu tip uygulamalardan kaçınınız. Arada namlu içi temizliği yapmanız yeterli olacaktır.
-
Silahınız daha yeni ise birkaç kutu bitinceye kadar dürbün kullanmayın. Bu sırada forumda gerekli konuları inceleyiniz.
-
Uzun zamandır Gamo kullanmadım ama kutusu ve biçimleri kesinlikle böyle değildi. Bunların sahte olduğu belli. Güvenilir sitelerden temin edin. Kafanız rahat etsin.
-
Arkadaşımın 2012 Focus'undan titreme tarzı vb. şikayetleri vardı. Yetkili serviste yazılım güncellemesi ile iyileşti demişti. Ancak eski yazılımın üzerine değil eskisini silerek yeni yazılım kurulmalı imiş. Eski bilgilerin üzerine yazılım yüklemesinde fark olmuyormuş. Bu konuyu da göz önünde bulundurarak değerlendirin. Kolay gelsin
-
Artık Mazda 3 Dizel Otomatik versiyonu satışa sunulmuş ve malesef sadece hayallerimi süslemeye devam edecek...
-
Keçe pelletlerden kullanın. Böylece namlu temizliği de yapmış olursunuz.
-
Satılmadıysa forumda satılık mod99 vardı. Bir bakın isterseniz
-
Farklı bir seçenek olarak Hilal Av'a Kargo ile gönderin arkadaşlar. Onlar gereğini yaparak geri gönderiyorlar.
-
Hayırlı olsun. Gerçekten çok dikkat çeken modellerden biri. Tactical sevenler için güzel bir alet maşallah.
-
Ben bir yıl kadar 2012 Hilux kullandım. Çalıştığım yerde Amarok da vardı. Şekil olarak Amarok hoş idi tabi ve asfalt yolda da iyi ama arazi koşullarında ikisi rakip değil. Hilux gerçekten beni hayran bıraktı. Hayatımda kullanırken en zevk aldığım araç budur. Şimdi yeni Hilux bence çok daha yakışıklı.
-
Görüntüdeki tüfeğe şarjör takılı değil , önemli olan sıcak atış esnasındaki performansı peleti hatasız
Yüklüyebiliyormu hava sarfiyatının artması atış konforunu ne kadar etkiler gibi suruların net cevabı
Gerekli , umarım olumlu sonuçlar çıkar bizde ndeksleme sorunu olmazsa Fx tip bu şarjör sıkıntı çıkarmazİndeksleme sorunu olmazsa Fx tip bu şarjör sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
-
Valla bana yakışıklı geldi. Tabi ki siyah olarak hayal ettim
-
Harika grupman gerçekten pcp ile yapılmış gibi ...Almanya meselesine gelince "mühendislik ve de disiplin " bence başka birşey değil ..
Aslında "Herşey"
-
Yine Maşallah abi. Elinize sağlık.
-
Ben sedan severim, diğerimiz ise HB. Bence sona bıraktığınız modeller için en güzeli test sürüşü yapmanızdır. İşiniz kolaylaşır.
-
Abi silaha mı yoksa sana mı Maşallah diyeyim bilemedim ya; neyse Maşallah!!!