Yeni Hyundai'ler de sorunsuzluk konusunda başarılı olduğunu duymuştum
erydn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Belirtilen fiyata göre Honda ve Toyota'yı diğerlerine göre tavsiye ederim. Ayrıca Focus 1.5 dizel Otomatik versiyonundaki şanzıman için Volvo'dan yardım aldıkları için de tavsiye ederim.
-
wv grup markaların yani, wv, skoda, seat, audi dsg şanzıman kullanıyorlar, bildiğim kadarıyla sorunsuz bir şanzıman.
Özür dilerim ancak yetkili servisin yoğun trafikte kullanmayın dediği bir şanzıman! Gerisini siz düşünün. Güncel şanzımanda yağlı sisteme geçilmiş ancak güvenirlik için daha yeni...
-
0.02 gram'a kadar sapma oldu dediginiz ayni kutudaki farkli pelletler degil mi ? Hangi pelletler agirlik olarak daha stabil cikti soyleyebilir misiniz ? Soyle 10'ar tane tartip en yuksek ve en dusuk agirliklari soyleseniz ne guzel olurdu . Utanmasam ortalama da alin diyecegim ama dilim varmiyor . Ozellikle gamo'larin grain degerine hic guvenmiyorum bence baya fark oluyor onlarda .
Aletin grain olcumunu nasil daha dusuk hassasiyetle yaptigini anlamadim bir de . 0.1'lik grain olcumunde 1 adim 0.1 grain yapiyor ancak 0.01 gram olcumunde 1 adim 0.154 grain yapiyor . Daha dusuk adimlarla olcmek varken neden adimi yani sapmayi buyutuyorsunuz ki ?
Mesela oradan bir ornek vereyim exact jumbo heavy diabolo 1.17 gram gostermis . Diyelim ki bu pellet aslinda 1.174 gram (18.117589) ancak alet bu kadar gosterdi . Eger grain turunden 1.174 i olcersek 18.1 grain gosterir . Sapmaniz grain turunden bakarsak 0,017589 grain yapiyor . Ancak gram turunden olcersek 1.17 gram gosterir ki bu 18.05586 grain yapar ve sapmaniz 0.061729 grain olur .
Yanlış bilmiyorsam terazinin hassasiyeti 0,01 gram olduğu için bu şekilde ölçüm tercih edilmiştir.
-
Şahsi düşüncem en yakışıklı yerli olduğu yönünde
-
En net cevabı almak için firmayı aramanızı tavsiye ederim. Normalde kabul etmeseler bile derdinizi anlattığınızda aksi bir durum oluşmasını engellemiş olursunuz. Kolay gelsin.
-
4 dolarlık ürün için (aliexpres) gayet başarılı sonuçlar vermiş. RS etek çapı mı daha mı geniş acaba?
-
zoraki fan grup nedemek avantajları nelerdir
Keyfe keder bir şey. Ben silahıma değer veriyom/hayranıyım tarzı söylemin foruma işlenmiş hali de denilebilir...
-
Ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
-
Hayırlı olsun, ikisine de nazar değmesin maşallah.
-
6-24*50 olan hocam.
Teşekkürler
-
linke tıklayınca birçok ürün çıktı karşıma
-
Dürbünün linkini atar mısınız. Merak ettim
-
Ellerinize sağlık, Güzel bir çalışma olmuş.
-
Ellerinize sağlık. Yine on numara çalışma.
-
Ellerinize sağlık, saygılar! Yeni projelerle tekrar bekleriz efendim...
-
Yine ellerinize sağlık. Maşallah, Ted amca da isterse şaşırmayın
-
Ellerinize sağlık. Mükemmel olmuş. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler.
-
Dolum ucu-hortum bağlantısını kontrol edin. Teflon bant ile sıkın iyice.
-
Emin değilim Mantık sanırım aşağıdaki şekilde oluyor. (Farklı yorum getirilebilir)
Tüpün basıncı 200 bar olduğunda Tüpteki iğne ilk başlarda basınç fazla olduğunda iğne daha az açılır ve hava daha az tüpten çıkar peletin uygulanan basınclı hava daha az olur. Ancak Tüpteki hava tükenmeyle birlikte basınç azaldığından iğne daha fazla açılır. ve pelete uygulanan basınç armaya başlar ve pelet daha hızlı gitmeye başlar. Peletin hızının en yüksek olduğu nokta yani tepe noktası Tüp basıncı ile iğne açıklığının en optimum olduğu noktaya kadar devam eder. Bu noktadan sonra tekrar düşer iğne çok açılır ancak bu sefer tüpteki basınç azaldığından pelete uygulanan itme kuveti az olacağından peletin hızı düşmeye başlar.
Aynen