Elinize sağlık. Allah kolaylık versin.
erydn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valla çok sağlam ve yakışıklı bir duruşu var. Elinize sağlık.
-
Tebrikler. Ben beğendim, iyi atışlar.
-
max-min zoom aralığında üst-alt vuruş farkına sebep olmasını da engeller.
-
Bankaların ortak anlaşma ve veri paylaşım yaptığı bir sistem olduğu için Bilgilerinize rahatlıkla ulaşabiliyorlar.
-
Kayıt olmak ücretsiz ve ilk kayıt olduğunuzda size puanınızı gösteriyor. Sanırım 2-3 tl karşılığında da güncel ve ayrıntılı bilgi ve puan değerleri veriyor diye biliyorum. Ben kayıt oldum ücretsiz. Ücret ödemediğim için de devamını tecrübe edemedim.
-
Elleriniz dert görmesin. Gerçekten 10 numara çalışma! Tebrikler!
-
Namlu pamukla temizlenmez. Siz eğer sürekli pamukla temizliyorsanız valften namluya geçişe kadar bir yerde atışı etkileyecek atık oluşturmuş olabilir. Attığınız Pelletler, 8 metreden destekli sıfırlama denemesinde böylesine bir farklı sapmalar da yapmaması lazım. Dürbün boşta sallantıda veya arızalı değilse dürbün alakalı da olmamalı.
-
Ben de aynısını düşündüm, akşama bol miktarda dondurma alacağım,
O zaman hepimize afiyet olsun -
Altta projesi
-
Ben dondurma almaya gidiyorum
-
Av kesinlikle yasaktır. İşi bilmekle de alakası yoktur. Bu konuda size kimse bu forumda yardımcı olmaz! Saygılar dilerim.
-
Bir fotoğrafını görebilirmiyiz
-
Alttaki konuları inceleyiniz.
Dürbün Montaj,Ayar ve atış ile ilgili Flash Demoları
Optik Merkezleme'nin önemi -
Emeğinize sağlık. Güzel çalışma, Teşekkürler.
-
Güle güle kullanın.
-
Valla domuzdan anlamam da köpeğin oyun oynadığı belli, keyfi de yerinde.
-
Ayrıca ben atış sehpasını da beğendim. Sanırım başka konuda bahsettiğiniz buydu.
-
Valla 1.den bir tane yapsan her türlü araziye gelir Tabi traktör varsa
-
cıkıcak hocam rahat ol ınsallah anlımızın akıyla basarıcam bu projeyı maddı sıkıntılarım var bı halledeyım hayırlısıyla yenı sıstem cepte olucak pratık bıseyler tasarlıyorum yanı arabada goturulebılecek sekılde gıttımız atıs alanında montajı pratık bır sekılde yapılacak bısey olucak insalla daha nıce hobıdas kazandırcaz bu yontemle
Allah kolaylık versin!