Alperen bey bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Hatsan Protector dampa ayak var ama zannediyorum pek işe yaramayacak. en iyisi red dot kullanmak galiba.
yakuza34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkürler. deneyeceğim
-
Arkadaşlar merhabalar. Optima 3x9x44 dürbünü daha yeni aldım. Hatsan protector ile Hatsan 125 vortex te kullanmaya başladım ama daha 50 atış bile olmadan zoom yapma mekanizması sıkıştı. 5 zoomda takılı kaldı. ne sağa dönüyor ne sola. netlikte sorun yok. düzeltilebilme olanağı var mıdır? yoksa bu şekilde mi kalacak.?
-
hayırlı olsun. güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin inşallah.
-
-
çok güzel tüfek. güzel günlerde kullanın.
-
herkese iyi eğlenceler.
-
ben de baktım youtube' a ama maalesef yapılan atışarın hemen hepsi havaya. inşallah beklentilerinizi karşılayan bir silah olur. paylaşımlarınızı bekleriz.
-
36 CAL. tüfek oyuncak gibi birşey olsa gerek. bence o tüfekle 100 mt.ye kadar dediğin hedefi vurabilirsin. ancak kaç atışta vurabilecğin sorusu tamamen sizin atış kabiliyetinize bağlı. tek atışta da vurabilirsiniz 10 atışta da. yani tamamen kişiye bağlı bir konu.
-
ben arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. zira bende 1998 yılında aldığım vursan marka döner başlık tüfek var. yüzlerce fişek atmışlığım var. daha tık demedi. 24 gr. fişeği de atıyor 36 gr. fişeği de. (benim tüfek magnum değil) bakımını düzenli yaptıktan sonra sanırım bir 10 yıl daha tık demeden kullanırım bu tüfeği. yalnız 4-5 ay önce saplama yayını değiştirttim (yorulma yaptığı için) stoeger firmasında. para da almadılar. naçizane görüşüm bu şekilde.
-
harika olmuş. tebrikler.
-
organizasyon ekibini ve katılımcıları gönülden tebrik ediyorum. daha nice organizasyonlar gerçekleştirmeniz dileğiyle.
-
güzel silah.
-
mükemmel olmuş bence. sinan bey tebrikler. devamı daha mükemmel olması dileğiyle.
-
yeni silahınız hayırlı olsun. güzel günlerde kazasız atışlar dilerim.
-
bu tüfeğin çok isabetli bir tüfek olduğunu bütün kullanıcıları söylüyorlardı. oldukça isabetli bir tüfek olduğu açıkça görülüyor. tebrikler. bence de daha kaliteli peletlerle çok daha iyi grupmanlar çıkarılabilir.
-
yeni tüfeğiniz haırlı olsun. kazasız günlerde kullanın inşallah.
-
hayırlı olsun. gerçekten çok şık görünüyor. en kısa zamanda grupman denemelerinizi ve tüfek hakkındaki izlenimlerinizi de bekliyoruz.
-
çok güzel tüfek. güle güle kullanın. hayırlı olsun.
-
tebrikler. çok iyi grupmanlar. daha iyilerine .