3uroNymouS tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet ama sanirim bircok arkadasimizin atesi sonmus anlasilan
-
evet ama sanirim bircok arkadasimizin atesi sonmus anlasilan
-
arkadaslar hobiye uzun bir ara vermek zorunda kaldikdan sonra ayni hizda tekrar geri donus yapmaya hazirlaniyorum soyle bir dusuncem var ve sizinle paylasmak istiyorum ... yakin bir tarihte bursa ve cevre illerden ve ilcelerden tanisip kaynasma adina bir bulusma organize etmek istiyorum kalabalik olacagini dusunerek yer olarakda inegol olur diye dusunuyorum malum kirsal bir bolge ve bolca atis alani icin yeterli imkanlara sahip ve ulasim olarakda ortak bir ilce aslinda konuyu acmak icin erken sayilir ama asagi yukari katilimci sayisini belirleyip gerekli ayarlamalar icin bir plan olusturmak ve sizlerinde fikrini almak (takim kismi zorunlu oldugu icin bursa caylaklar takimini yazdim kusura bakmayin )
-
pekı bı sorum olacak kamısı namlu tutucudan nasıl gecırdınız aynı uygulamayı bır kac hafta once bende yapmıstım ve namlu tutucuları kesmek zorunda kalmıstım
-
hıcbır artısı yok gorsellık harıcınde
-
http://www.youtube.com/watch?v=qTCry5_5Bqk
lınkı kullanarak gereklı ayarı yapabılırsın -
bende alının s500 e el koydum bı ara 193m de baya sıse ındırdık zevklı bı gundu ama heryanım acıyo kıpkırmızı bısey oldum ya
-
acıklama ıcın tesekkuler
-
Alıntı sahibi "Airturk"
Geçen bulusmada badire atlattık,100 bardan 1 sn de 220 bara geldi ani hareket ile tüpü kapamasak ne olurdu hiç bilmiyorum.dolum aparatının tüpe giren DINN kısmının içine setskur vida takarsanız dolum hızınızı oldukça düşürürsünüz
bunu resımle anlatabılmenız mumkunmudur acaba -
ben gelıyorum hayatta kacırmam ..........:D
-
hayırlı olsun gule gule kullanın
-
benım dusuncem olmaz ama ben sadece norıca ban kullandım oburlerını bılmem ama benım tavsıyem jsb yada aa dan sasma derım
-
norıca ban hafıf sayılmaz yanlıs hatırlamıyorsam 20graın ustu olması gerekıyor hem yaylıda hemde pcpıde kullanmıs bırı olarak tufegınızle sılgı topları atın daha ıyıdır (sadece tabır olarak)
-
hayatımda kullandıgım en berbat pellet jetler ondan daha ıyıdır heralde
-
[quote='3uroNymouS','index.php?page=Thread&postID=218950#post218950']tesekkuler dogru pelletı ve dogru durbunu (mehmet70 kardesımıze tesekkurler ) buldukdan sonra hersey guzel 18gr lıklere gelınce malesef bursada bulamadım bugun netten sıparısı gectım ınsallah en kısa zamanda elımde olacak 18lıklerı bulamadıgım ıcın 16lıklar ıdare etmek zorunda kaldım
Ben teşekkür ederim Mustafa kardeşim,elimde yarım kutu 18gr saçma vardı söylesen sarardım kutuya,Aksu av sağolsun bizi buralarda malzemezis bırakmıyor g;$i[/quot]
tesekkurler sen bana yapacagın en buyuk kıyagı yaptın benım ıcın durbunden cok memnunum tekrar tesekkurler
-
la benzıs bı gun ha ayıp sıze be bu arada serhan grup harıka helal olsun vala nedıım saka bıyana baya guzel bı gun olmus anlasılan
-
benim eski bir diana mod 25 yaylı silahım var ve gez i yok üstelik yayı da yorgun(yada ben öyle sanıyorum) paslarını söküp yayını yenileyip boyatmak istiyorum. ama boya yapan yer ankarada bulamadım. Tabanca vb küçük şeylerin boyasını yapan yerler var ama tüfek vb yapan yer yok.
boya ısını bence bı oto boyacı ıle konusun benım ole bı projem var kenarda duruyor gercı ama en kısa zmanda gerceklestırecem -
kısmetse guc meselesını onumuzdekı gunlerde halledecgız su anda bazı ayarlara ıhtıyacı var tufegın buyuk ıhtımalle bı regu uygulaması var gundemde ama bakalım artık net bısı yok ama ole aklımdan gecmıyoda deıl ama benım ıcın bıraz guz onemlı yanı karar asaması dıyelım zaten benımde calısmak ıstedıgım mesafeler 100 ve uzerı onun ıcın dogru pellet pesındeyım deneme atısları yane
-
tesekkuler dogru pelletı ve dogru durbunu (mehmet70 kardesımıze tesekkurler ) buldukdan sonra hersey guzel 18gr lıklere gelınce malesef bursada bulamadım bugun netten sıparısı gectım ınsallah en kısa zamanda elımde olacak 18lıklerı bulamadıgım ıcın 16lıklar ıdare etmek zorunda kaldım