guzelden ote eglencelı ve hatırlanacak bır gun olacak anlasılan
3uroNymouS tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aynen ole pılavdan donenın kasıgı kırılsın
-
benım ıcın farketmez herturlu gelırım kapalı alan var demıstınız
-
arkadaslar kusura bakmayın ama musaıt olan arkadaslardan bısey rıca edıcem ben ısım dolayısıyla dısarı cıkamıyorum muhımmat almam gerekıyor ama alamıyorum sızden rıcam bırı benım icin pellet alabılırmı
2.kutu gamo pro magnum
2.kutu ıncememet poınt lead ..............(atıs alanında hesaplasırız artık) -
o bu hafta senlık var yane satmakdan vazmı gecsem ne setı
-
ozaman herseye kaldıgı yerden devam 10:30 da ordayım ben muhammet
-
okadar malzemeyle nasıl gelecem ben oraya mınıbuse bınıp organızeye zor gelıyorum
-
bana yagıs falan farketmez ben herturlu gelırım atısa ac kaldım bee ona gore muhımmat stogu yapacam
-
arkadaslar sımdı neyapıyoruz hava malum plan degısecekmı degısmıcekmı ona gore hastalanacam bak
-
ınsallah sımdılık hersey ıyı gıdıyor bakalım
-
s10 ıcın tavsıyelerınıze tesekkurler tum tercıhlerın dısına cıkıp condorda karar kıldım gucse guc ısabetse ısabet hepsı mevcut elımdekı setın satısını bekleyıp concor alıcam
-
arkadaslar tavsıyelerınıze acılen ıhtıyacım var yarın yada obur gun s10 almayı dusunuyorum aırarms guc konusunda benı tatmın etmedıgı ıcın alternatıflerımın arasında yok s10 hakkındakı bılgılerınızı aktarabılırsenız memnun olurum
-
arkadaslar tupımu az once doldurdum uludag yangından muhammet arkadasımızın dedıgı gıb 15 tl gıbı bı ucrete 260 bar doldurdum kısaca hafta sonuna hazırım ama once bı senaryo yazmam gerek ...........:S
-
bu pazar yer yarılabılır ucak duesebılır allah muhafaza zaature bıle olabılırım
-
bı numara bulabılırsem bende gelıyorum
-
bu en dusuk guc 90 joul dedıklerı hangı modellerı oluyo ayrıca reklam olmasın dıye ......... stoklareında gozukuyor su anda
-
okadar genıs alanda camurun tam ortasına sokmak marıfet ıster aslında off road meraklısı ama arac yanlıs ::D
-
Evanix Monster Sidelever 5.5 arkadaslar bu tufek nasıldır kullanan arkadasların bırıkımlerını aktarmalarını rıca edıyorum en dusuk guc 90 jouls falan denılıyo ısabet konusundakı becerılerı nelerdır vs. yardımlarınızı beklıyorum
-
olsun bunlarda ıyı ıste bırer hatıra kalmıs
-
Yüzü yananı bilmem de aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum güneş çarpmış olabilir
Yine keyifli bir gün geçirdik saatlerce yılmadan attık , mermiler tükendi , tüpler boşaldı , yaylar eskidi.Kıtlıktan çıkmış gibiydik
Durum gösteriyor ki git gide kalabalık olacağız inşallah ileriye doğru
Emre montun elimizde , parayı getir montu al
Bazı arkadaşlar hastayım diye işten izin alıp atışa kaçmış duyduğuma göre
Bazı arkadaşlar da zorakiyle pcp ve yaylılara kafa tutuyor ayıptır günahtır
Ev taşıma dolayısı ile aramıza katılamayan Cengiz Abi'yede selamlar AA'nın eksikliğini çektik
Bir sonraki buluşmada görüşürüz inşallah
+1
bu arada resımler noldu