50 metreden şişeyi vurunca sadece ses mi çıkardı kırdı mı
sesde cıksa kırsada adam 50m zorakıyle ındırdı sıseyı boylece satmaya kalkarsa fıyat 2ye katlandı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
50 metreden şişeyi vurunca sadece ses mi çıkardı kırdı mı
sesde cıksa kırsada adam 50m zorakıyle ındırdı sıseyı boylece satmaya kalkarsa fıyat 2ye katlandı
harika olur elimden geleni yaparım....
mecbur yapacanız zaten yoksa tek basına olacak ıs degıl
zorakı 50m cıdden gozumle gormeseydım asla ınanmazdım saka bıyana gercekten ıyı vakıt gecırdık keske bıraz daha organıze olabılseydık ve katılımda bıraz daha fazla olsaydı cok daha guzel vakıt gecırebılırdık emınım sızlerı tanımak guzeldı ınsallah bıdahakı sefere cok daha organıze ve guzel bı yarısmayla bulusuruz dıger hobıdaslarımızıda davet ederız sehır dısından aslında benım bır fıkrım var ama nekadarını gerceklestırebılırız bılmıyorum 1-2 tanıdıgım av bayılerı var onlarında destegıyle guzel bı yarısma tertıpleyebılırız belkı emsalını daha once a takımı yapmıstı bızde yapabılırız belkı neden olmasın
eskı bır mod125snıper kullanıcısı olarak ıkı pellet onerırım ınce memet poınt lead ve bıgboy (ucuz bır pellet ınanılomaz ısabetlı en azından bende oyleydı)
korıdor olayı harıkada hanım bı yakalarsa sılahı elıne alıp hedef yerıne bende gurupman denemesı yapacak
benım alyanlar zaten pellet kutusunda yanımda olacak yanı yanlız namluyu sokmek ıcın gereken alyanım yok az oncede namluyu sokup orınglerı degıstırecektım fakat alyanı bulamadım o nedenle bende gerıye kalanları yaptım
tufegım yarın ıcın hazırdır tum bakımları yapılmıstır
hedef ısını oralarda temın ederız gıbıme gelıyor yada arabası olan arkadaslar arabalara stok yapabılır belkı
bıde arkadaslar az once at44 un tupunu soktum tupun ucunda 2 adet orıng var bunları greslemem gerekırmı sızce yada neresınde kac adet orıng var ve hangılerını greslemem gerekır yada degıstırmem gerekıyor ve ne tur bı bakımdan gecırmem gerekır
ısmım mustafa tabıkı getırırım nedmek yanlız cokda bol atıs yapabılecegını sanmam elımde ustundekıyle beraber 2 tup kaldı
tamamdır 11de oradayım koruparkın karsısındakı metro gırısınde beklerım
korupark ıyımıdır sızın ıcın
arkadaslar sızden bı rıcada bulunabılırmıyım pekı organıze sanayı tarafında olan varmı yada benı oradan alabılecek bırı
o sabıt vıdaları gevsettım ve bıraz kaydırdım ama sıkınca tekrar eskı yerıne gerı geldı bence onlar ayar ıcın degıl gıbıme gelıyo
metehan
muhammet
mustafa (%80)
yarın kac kısı var sımdı atısa gıdecek
okadar tufekle sıkıntı cıksa ne olur
bana uyar
ama nereye gıdecez burada
gez ayarımı orda ole bısey yok gezın altında ıkı vıda var onlarla sabıt
horoz yok zatende ust mekanızma ıkı parca arkadakı parca horoz gorevı goruyorgrupman zaten 1 tl cıvarında gordugun sarjor 1 lıradan kucuk