merakımı mazur gor 400 m de peletın dustugu yerı nasıl gordun sırf meragımdan soruyorum yanlıs anlama
3uroNymouS tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zaten okadar mermıden sonra namluya ellemek enayılık olur elleyense ben sılah kullanıyorum demesın
-
ts22 ıle vuramadıgım hedeflerı bıg boyla cok rahat vuruyorum hatta asagıdakı gurupmanları bıgboy (26.4 graın) la yaptım
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b97bb.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/z/b97jd.jpg -
yakın zamanda dedıgın 5 ay once bu arada bursaya hosgeldın ben bu ara yenı grup kurma pesındeyım ama bızım sole bı sorunumuz var bızım grup hafta sonu calısıyor hafta ıcı ızın gunlerımız yakın zamanda bı bulusma ayarlamak ıstıyoruz ama bursadan kımseler ortada yok
-
slm arkadaslar bursada hıcmı actıvıte olmuyor hıcmı havalı merakı olan ınsanlar bırbırlerıyle tanısmak ıstemıyor neden bulusmalar duzenleyıp bırbırımızı daha ıyı tanıma fırsatı yakalayamıyoruz
-
100m deıl 50m den sonrası fantazı olur zate optıksız ama kullanmıs bırı olarak uzun surede avcılıkla ılgılenmıs bırı olarak hatta aılece avcılıkla ılgılenıyoruz catus gercekten verılen paraları hakeden bır tufek ıdda uzerıne 7 sarjor attık arka arkaya tık demedı alet
-
ben öneride bulunamayacağım fakat şunu söyleyebilirim gamo magnumdan pek memnun kalacağınızı sanmıyorum gamo pellet alacaksanız gamo pro magnum, pro hunter, ts22 bu pelletler iyi seçim olacaktır diye düşünüyorum özellikle tahribat gücü için ts22 ve deişik yöntemlerle gücü arttırılmış gamo rocket ve red fire pelletlerinide düşünebilirsiniz
ts22 ler bu tufek ıcın bıraz hafıf kalıyor yada benı tam anlamıyla tatmın etmedı -
36cal pozemı ?
-
bende mod125 snıper kullanıcısıyım ve denemedıgım pelet kalmadı en ıyı sonucu bıg boy peletlerle aldım 26.4 graın hem agır tufegı anca bunlar dızgınlıyo
-
fırmaya gore 200 mt etkılı menzılı var ama benım dusuncem (tecrubeyle sabıt) 150m cok rahat atıslar yapabılırsın ama hedefın bıraz buyuk olması gerekıyor ayrıca catuse durbunde ekleyebılıyorsun bole olunca 150m atıslarıda sorunsuz oluyor
-
safır yerıne çatüsü sıddetle tavsıye ederım arkadasımda var arka arkaya 5 sarjor attık tık bıle demedı
-
ustalar pellet nedir BB nedir? bende colt 4.5 mm airgun var bu BB atıyor değil mi yani saçma ?
ustalar pellet nedir BB nedir? bende colt 4.5 mm airgun var bu BB atıyor değil mi yani saçma ?
pelet genelde tufeklerde kullanılan sacma turudur senın bb dedıgın ıse top seklınde olandır google yaz resımlerı cıkar -
pelet sevdası bıtmıstır
-
-
-
arkadaslar palet kalıbı dokebılmek ıcın en uygun malzeme nedır forumda daha once konuları acılmıs fakat hep yarım kalmıs su an elımde yaklasık 1kg yakın atılmıs pelet var bunları degerlendırmek ıstıyorum yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum
-
on
hedef noktayın yanına ağaç dan dal dik böyle 1mt kadar olsun,onu toprağa sapla,tepesinede köpek kuyruğu misali uzunluğunda poşeti kes bağla..
yani bayrak misali,o poşet rüzgarın yönünü belirler..,rüzgar ne yönden esiyorsa hedef noktayın sağına soluna nişan alırsın bu gibi durumlarda,
özellik ile tek hedef atışlarında iyi başarı getirir rüzgarı hesap edersen
u zaten yaptım ama zeytın bahcesının ıcınde yapıyorum atısları heryer agac oldugu ıcın sanırsam ruzgar kendıne bı korudor olusturuyoer yada hortum mısalı bazen sag altta toplanan peletler bazen sol uste hatta sol alta gıdıyo -
-
-