Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun. Logo ve isim süper olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.
mmceyhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim tüfeğim 75 fpe Air ranger 21.14 leri ort. 1150 ft/sn ile atıyor. Bt 65 in sonuçlarında bir gariplik var bu ince mehmet verileri için de böyle..
-
Bana da zamanında drager diye ne olduğu belliolmayan bir tüp göndermişlerdi geri iade etmiştim. Aman dikkat bu firmaya kendilerini akıllı zanneden zavallılar var çünkü burda.
-
Teşekkürler benzer çalışmaları bekliyoruz
-
Atışlar 230 bar başlangıç havasıyla ve ardışık sıra yapılmıştır merak eden arkadaşların bilgisine.
-
100 m de karşılaştırma yapılmamasının tek sebebi de buydu işte. Hava muhalefeti
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri fırsat kolladığım karşılaştırmayı dün yapma fırsatı buldum. Fakat bu iki pelletin fiyatları arasındaki farkın performanslarına yansıdığını göremedim. Varın bir de siz bakın. [Resim Engellendi: http://m1306.hizliresim.com/1b/k/p831n.jpg] [Resim Engellendi: http://r1306.hizliresim.com/1b/k/p831y.jpg]
-
Uxw8W5_6IYY
-
Tüfeğinizi güle güle kullanın kurma kolu gerçekten çok pratik görünüyor kola göre düşünülen şarjörün 5 li olması belki zaman kaybı olabilir belki ama kendini belli eden bir tüfek..
-
Örümcek vari değişik bişeymiş.
-
Ömer ben bu grupmanı air rangerla yapıyorum yanlış anlama daha iyi atışlar bekliyorum senden.
-
Güzel derleme güzel paylaşım. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. A takımını onure eden Erdinç ve Mehmet abi tebrik ediyorum.
-
Zarif tüfek iyi günlerde kullan sıfır gibi..
-
Hornetleri yeni aldım ben de yalnız kullanma fırsatı henüz bulamadım. Fakat ince mehmet 30.25 lerle arasında çok fatk var. İnce mehmetleri 3-4 sefer yıkamama ragmen çapakları bir türlü tükenmiyo hornetler ise böyle bir işlem gerektirmiyor. Yüzey pürüzlülükleri konusunda arkAdaşların izlemimlerine kesinlikle katılıyorum.
-
Chairgun programıyla gerçeğe çok yakın mesafe-dot uyuşması elde etmiştim. Brc de durum çok fark ediyor bu da pellet hızındaki düşüş farkları nedeniyle..
-
Gerçekten güzel sonuçlar..
-
Emek verenlerin emekleri inşallah zayi olmaz. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyor kolay gelsin diyorum..
-
İnce mehmet .22 cal 25 grain pelletlerini deneyip tecrübe etmiş arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız..
-
ömer yeni silahın hayırlı olsun kazasız belasız atışlar..
-
güle güle kullanın karizmatik bir tüfek kazasız belasız atışlar..