Tüfekle fazla atış yapılmamış ve temiz muhafaza edilmiştir. Alıcı arkadaşlar detaylı bilgi ve görseller için 0543 949 02 01 den iletişime geçebilirsiniz. Fiyatı 55.000 tl dir.
mmceyhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun. Logo ve isim süper olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.
-
Benim tüfeğim 75 fpe Air ranger 21.14 leri ort. 1150 ft/sn ile atıyor. Bt 65 in sonuçlarında bir gariplik var bu ince mehmet verileri için de böyle..
-
Bana da zamanında drager diye ne olduğu belliolmayan bir tüp göndermişlerdi geri iade etmiştim. Aman dikkat bu firmaya kendilerini akıllı zanneden zavallılar var çünkü burda.
-
Teşekkürler benzer çalışmaları bekliyoruz
-
Atışlar 230 bar başlangıç havasıyla ve ardışık sıra yapılmıştır merak eden arkadaşların bilgisine.
-
100 m de karşılaştırma yapılmamasının tek sebebi de buydu işte. Hava muhalefeti
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri fırsat kolladığım karşılaştırmayı dün yapma fırsatı buldum. Fakat bu iki pelletin fiyatları arasındaki farkın performanslarına yansıdığını göremedim. Varın bir de siz bakın. [Resim Engellendi: http://m1306.hizliresim.com/1b/k/p831n.jpg] [Resim Engellendi: http://r1306.hizliresim.com/1b/k/p831y.jpg]
-
Uxw8W5_6IYY
-
Tüfeğinizi güle güle kullanın kurma kolu gerçekten çok pratik görünüyor kola göre düşünülen şarjörün 5 li olması belki zaman kaybı olabilir belki ama kendini belli eden bir tüfek..
-
Örümcek vari değişik bişeymiş.
-
Ömer ben bu grupmanı air rangerla yapıyorum yanlış anlama daha iyi atışlar bekliyorum senden.
-
Güzel derleme güzel paylaşım. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. A takımını onure eden Erdinç ve Mehmet abi tebrik ediyorum.
-
Zarif tüfek iyi günlerde kullan sıfır gibi..
-
Hornetleri yeni aldım ben de yalnız kullanma fırsatı henüz bulamadım. Fakat ince mehmet 30.25 lerle arasında çok fatk var. İnce mehmetleri 3-4 sefer yıkamama ragmen çapakları bir türlü tükenmiyo hornetler ise böyle bir işlem gerektirmiyor. Yüzey pürüzlülükleri konusunda arkAdaşların izlemimlerine kesinlikle katılıyorum.
-
Chairgun programıyla gerçeğe çok yakın mesafe-dot uyuşması elde etmiştim. Brc de durum çok fark ediyor bu da pellet hızındaki düşüş farkları nedeniyle..
-
Gerçekten güzel sonuçlar..
-
Emek verenlerin emekleri inşallah zayi olmaz. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyor kolay gelsin diyorum..
-
İnce mehmet .22 cal 25 grain pelletlerini deneyip tecrübe etmiş arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız..
-
ömer yeni silahın hayırlı olsun kazasız belasız atışlar..