Aynen. hala hic kullanilmadan yastik altinda beklemede
serkan78 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
optima 3-9x42 1250tl
aria 3-9x32 1000tl
baschieri 4x32 350tl*2kutu jsb 13.43 gr 500x2
-
Aynen:// basarabilirsin.net
-
Bu tarz hobilerde mekanigi anlayip kendiniz tehlikesiz seyleri tamir ettikce hobiden daha cok keyif alacaksiniz. Pcplerdeki tek tehlike basincli olan tup. Oralara fazla girmeyin sadece. Girecekseniz de tupun basincinin sifira kadar indirmeden birseylerini sokup takmaya calismayin
-
Kundagi sokup inceleyin isterseniz. Basit yapili bir tetik mantigini cozebilirsiniz. Tetige basarken emniyet centiginihareket ettiren setuskur vidasi var soktugunuzde hepsini gorur anlarsiniz. Zaten idris abi dedigi gibi. Krali kamyonun altina atip parcalatsaniz yine ucretsiz tamir ediyorlar sagolsunlar:)))
-
Tetik ayari bozulmus olabilir alyan vidalar var ya tetik ayari icin onlari sikin gevsetin bi ayar yakalayin. Ama o vidalarla oynarken vidalari sikarken bir noktada tetik kendiliginden dusebilir. Bu sirada namlu ucunun gosterdigi yere dikkat edin kendinize ya da yakinlariniza zarar vermeyin
-
Malzemelerin guncel hali: 2kutu jsb 13.43 5.56 500tl
Hn baracuda hunter 5.5 400
Durbunler kisminda protector ve eg modeli sahiplendirildi. Ayriva artan kargo fiyatlari nedeniyle uvretsiz gonderim yapmayacagim.
-
05446528896 yazabilirsiniz.
-
Baschierinin artikillarini kendime gore modifiye edip mildot yapmaya calistimsonuc altalta 2 arti cikti. Isimi goruyodu ama kucuk bi durbun sonucta 100mtde sise kapagina 4x32 ile olmaz tabiiki. Valismasinda sorun yok ayar kacirmaz ayar vidalari saglam camlari net sorunu yok yani.
-
18.13ler malesef kalmadi
-
2kutu jsb 5.52 13.43 500tl
1 kutu hn baracuda hunter 5.52
optima 3-9x42 1250tl
aria 3-9x32 1000tl
baschieri 4x32 350tl
3-9x40 eg 1250tl
hatsan protector 300tl
yer konya
1500tl uzeri kargo benden ve 1000tl alti alisveris lutfennteklif etmeyin kargoya gitmeye degmiyor. durbunler bascheri disindakiler hic acilmamistir nitrojeni icindedir. hepsi gayet guzel calisiyor. ayar vidalarinda zoomlarinda hicbir sorun yoktur. dusunen olursa ozelden yazarsaniz sevinirim. -
-
-
konyadan sevgiler saygilar.
Samimi arkadasimin hic kullanmadigi silahi. Ben kefilim. 9bin dedi. Ihtiyaci olan degerlendirebilir.
-
bir de ilan girildiğinde hangi ilden olduğu belirtilirse bence daha çekici olur. Kargo sorun olmasa alışveriş kararını olumlu etkiler.
-
arkadaslar merhaba Aselkon mx7 wood modeli ilgimi cekti. Kullanan arkadaslarin tecrubelerine ihtiyacim var. Huc deneyimleyen oldumu?
-
50mt den 5cmlik hedefe reddotla atmak icin en az 5bin tllik reddot gerek. Işığı kisilabilen ya da enazindan 2x zoomlu. Bende vortex crossfire 2 var bu reddot her turlu silahla kullanilabilir. Ayaklari sabitleyin ayar falan kacirmaz. o mesafeden 5cmlik hedefi vurabiliyorum ama durbun kadar zevkli olmuyor. Förmda konuyla ilgili cvp gelmemesinin nedeni Herseyden once zevklerin ayri olmasi. Durbun kullañacaksaniz da protector şart bence. Ben olsam once tufegin gücünü bi sekil azaltir sonrasinda protectorlu durbunle keyfime bakardim.
-
değişik isler ya,.. bosver Cemal Hocam bak sen keyfine seni hepimiz taniyoruz ve cok seviyoruz.
-
jsbnin bu modelini deneyen oldumu fiyati yariyariya daha uygun. Suan 170 tl 500lu kutu
-
içini açıp guzelce yagladim ve cok güzel calismaya basladi. Sanirim markette beklemekten kurumuş tufek. Ilk kez saglikli bir sekilde denedim ozellikle match tip pelletleri 10 mtde tek delik yapti. Jsbler saçıldı. 4cmlik bir grupman yapti. Sivri uçlu pelletler berbatti( spoton pointed) 8cmlik grupman yapti. Toplamda 6 sarjor attim 4u cok guclu 2 si dusuktu ama yine de 10mtde dusus yapmadi. Gercekten de cok eglenceli bir silah. Sacma dayanmiyor