“Özkan av “dan alışveriş yapan var mı hatsan-jsb pellet fiyatları makul görünüyor. Ama siteyi ilk kez gördüm. Bir de hatsan-jsb ile kırmızı kutu jsb ler arasında hiç fark var mı? Siteye bakmak isterseniz https://www.ozkanav.com/shopdisplaypro…+SA%C7MALARI%29
serkan78 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında spoton piyasayı bayaga ele geçirdi gayet iyiler her bayii firmaya sipariş veriyor ve ürünlerini satıyor. Yani bence artık filiz değil ve ağaç olma yolunda. Hatsan nasıl ki lw namlulu tüfekleri fiyat farkı koyarak profesyonel düşünen müşteriye yetişebiliyor sa; spot on da carefully selected saçmalarını fiyat farkıyla piyasaya sokmalı derim.
-
Ben de bi 5 kutu spoton almıştım çok güzel çıktı sonra dedim ki boşyere jsbye para vermişik yıllarca. Hemen spotonları stokladım. ikinci aldıklarım birinciler gibi çıkmadı. Dürbünde namlu da kundakta kendimde aradım durdum suçu. Sonra jsbye geri döndüm. 80 metrede denedikten sonra spotona elimi sürmemeye ant içtim. Spotonun her serisi aynı değil heralde. İyi olanlar yüz güldürür kötü olanlar kafa karıştırır.
-
Bence Kafa Avcısı arkadaşımız bu sorunumuzu çözer
-
Vallaha forumun heryerini okudum dürbünle ilgili bu işin felsefini bir arkadaşımız çok güzel bir sözle açıklamış ve özetlemiş “ tüfek kaç tl ise dürbün de o fiyatta olmalıymış” benim çok hoşuma gitti. Mantıklı geldi. Benim tüfek 1400 ₺. Bu dürbünden şimdilik vazgeçtim.
-
Arkadaslar merhaba vector optiklerle ilgili daha once de yazilar yazilmis ama cok net gelmedi bana. Bir de eski konular. 10-40x50 sfp modeli cok ucuz 570 tl. Cok mu kotu acaba. Kullanan var mi? Guzel ve ucuz bir durbun almak istiyorum 32x veya ustu. Ama 1000₺ yi geçesim yok. Bu durbun gercekten 40x buyutuyormu? Bir yabanci video izlemistim. Adam 16x kaliteli bir durbunle 24x durbunu maximum zooma getirip karsilastiriyordu. Yakinlastirmalari ayniydi. Kisacasi beni anladiniz. Bu durbunu alayim mi
-
Çok güzel gerçekten de iyi günlerde kullanın. Sanırım aynısından alcam
-
Harika bir karar. Karbon benim hoşuma hiç gitmedi. Ahşap seçimi varmıydı alırken.
-
Hayırlı olsun.. Özelliklere bakınca herculesden daha güçlü sanki
-
Yeni model hakkında bilgisi olan var mı? Kralın yeni modelleri arasında herküle muadil var mı?
-
Ben de 80 mt den denedim öncekilerden de sanki daha iyi. Bunun nedenini bilemiyorum ama etek ucları biraz daha etli. Belki buna baglıdır. Ama çok iyi oldukları kesin ve net. Fotoları paylaşcam. Ön yargımdan dolayı herkesten özür diliyorum.
-
Vaavvv bunlar 70 mt mi?? Harika ellerinize saglik
-
Bütün saçmalarda iz var kimisinde çapak şeklinde. Ama eteklerinde falan en ufak bir ezik yok. Ambalajı da sağolsunlar matruşka gibi yapmışlar. Çok güzel paketlemişler. Hoyrat kargo çalışanları bile zarar verememiş
-
Çok teşekkür ederim. Bozkurtavdan aldım 5 li paket. Dener sonuçları yazarım.
-
Galeriye yükledim ama buraya atamıyorum. Galeriye girip “ çakma jsb “ şeklinde aratırsanız detaylı fotoları göreceksiniz zaten. Bu konu gerçekten bence herkes için önemli. Bakabilirseniz çok sevinirim.
-
fotoları çektim ama gönderemiyorum. Birisi telefondan nasıl yükleyeceğimi anlatabilirse çok sevinirim.
-
-
Arkadaşlar isim vermek istemediğim bir bayiden dün aldığım ve bugün gelen jsb 18,13 exact heavylerde çoğunda çapaklar var. Yani hiç böyle olmazdı. Saçmaların ek yerleri belli olmazdı önceden. Bi ayıp var işin ucunda ama nerde bilemedim. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa çok sevinirim
-
Kralın teknik servisi bence de mükemmel. Kral firması beyaz eşya falan da üret se idris usta ve ekibinin hatrına alınır :)))
-
vallaha nereden içtiğine bağlı. biliyorsun buralarda su içecekler arasındaki son tercih :)))