gelin bodruma hem tatil yaptırayım hem atış:)
serkan78 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ama hercules gücünde olacağını size de söylemişlerdir ağırlığı da 4,2 kg
-
ben yalnış anlamış olmalıyım.
-
merhaba arkadaşlar. uzun bir aradan sonra da ikinci pcpmi almak için araştırmaya girdim. kafamda kırmızı renkli puncher one varken kralarms firması ve halil av bayisi ile konuşunca biraz beklemeye karar verdim. sanırım bigmaxin gelişmişini ve hatsan hercules gücünde yeni bir pcpyi 1 ay içinde piyasaya süreceklermiş. konu hakkında bilgisi olan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var
-
Arkadaki tüp sökülerek kullanılabiliyormu
-
Kral arms gururumuz. Başarılarının devamını dileriz. İnşallah birgün silah sanayiinde dünyada birinci oluruz. Hadi huğlu atakarms,sarsılmaz..... çalışın boş durmayın
-
Jsb 4,52.net
-
Kararımı verdim bugün bi tanıdık sayesinde bedava pompa sahibi oldum.Şöyle düşündüm zorakinin tasarımı zaten kaba madem kaba bi tabanca alacağıma tek tek atan değilde seri atan birşey alayım dedim.Ve ardından pompayı aldığım tanıdık sayesinde bi dükkandan 650tl ye Kralın pcp tabancası olan np-01 ve yanında ev için jerico 941 co2 tabanca aldım.Hepsinin bana maliyet 900tl tuttu.
Eğer heveslerimi alıp bu hobiyi bırakmaz devam edersem yıl sonunda zoraki ultrayıda alıcam.Yorum yapan herkese teşekkür ederim var olun.
Mantıklı bir seçim olmuş güle güle kullanın.
-
İkinci el zorakiyi moderatörle beraber al direkt atışa başlarsın. Problem yaratacak en fazla 2 o ring aşınmıştır değiştirip geçersin. Diğerleri ev için hem tehlikeli hem gürültülü. Zorakinin pazarı aktif sıkılırsan sen de satabilirsin.
-
Şişeleri parçalamak ve 50 mt mesafe deyince zoraki, ultrası bile gerçekten hafif kalıyor. Evet 50 mt rüzgarsız havada 3-5 cmlik gurupman çıkarır ama şişeyi devirmekte bile zorlanabilir. Gücü ayarlanabilir bir pcp tabanca kralnp01 gibi inceleyin derim. Ha şunu da diyim evin içinde kullanmak için moderatürlü bir zoraki de tadından yenmiyor.
-
Tabi gramajdan önce grupmanı etkileyecek daha önemli faktörler olacak. Bu arada ucu sivri olup da hedefe düzgün giden saçma var mı yaw
-
Zaten teknik servisinde bi idris usta var sağolsun . Bence firma ona ödül versin çok yardımcı ve sabırlı diğer elemanlarından da çok memnunuz. Yarın hava nasıl olacak diye bile sorsanız kralın teknik servisi bize sabırla cevap arar
-
amacım iyice çekiç gücünü arttırıp ilk 10 atışı maximum geri kalanı bi kademe gücü düşürüp atışa devam etmek. Belki o zaman daha istikrarlı olur.
-
ben şuan 140a kadar basıp 80 e kadar atıyorum. 140 üstüne çıktıkça hız yavaşlıyor. Çekiç yayını biraz güçlendiriyim dedim bu seferde atış sırasında kurma kolu açılıyor.
-
Evet forumda yapan arkadaşlar var da onlar da ucuza mal edemiyorlar. 400₺ lik punchera 300 ₺ lik regülatör düşündürücüdür.
-
Bugün kralarmsa regülatör sordum.şuan için olmadığını ilerleyen zamanlarda olacağını söylediler.
-
Ellerinize sağlık. Satıcılara olumlu ya da olumsuz geri dönmekte fayda var.
-
- 1 hafta önce jsb saçma siparişi verdim kargoya koydukları gün firmayı aradım yalnış sipariş geçtim bunları geri çekip başka saçma gönderin talebim üzerine. bayiideki hakan bey hemen malı kargodan çekip istediğim saçmaları aynı gün kargoya verdi ve öyle sarmışlar ki matruşka gibi 30 katlı binadan düşse birşey olmaz. buradan benim kaprisimi çekip işini en iyi şekilde yapan kafkasav hakan beye çok teşekkür ediyorum. ben kendi kendime gönderiyo olsam bu kadar uğraşmazdım. Bu yazdıklarım reklam amacı gütmemektedir. Kötüyü yerer iyiyi överim.
-
alpaslan hoca bi video yayinlamisHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-