Yeni bir bilgi ya da video yokmu np01den. Yabancı kaynaklarda da birşey yok. Bu firmalar ne kadar ilgisiz aklım almıyo. Ürünün var piyasaya sürüyosun sitende Ne bir bilgi ne bir video ismi bile geçmiyo.
serkan78 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İnsan daha almadan nasıl modifiye ederim diye düşünüyo demi
-
kral arms namlu olayını çözse sanırım rakipsiz olur. Namlu tartışması başlasın istemiyorum ama Namluları düzeldi mi acaba kralın. Şu tabancalara bari zoraki gibi ithal namlu alsalar
-
Çok teşekkürler paylaşım için. Sırada isabet konusu var
-
isabet konusu endişelendiriyo beni
-
Umarım at-p lerden daha iyi çıkar performans olarak. Çünkü görüntüsü daha güzel.
-
Merakla bekliyoruz
-
Kralın pcp tabancasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Hızı isabeti atış sayısı. Kralın sitesinde de hiçbirşey yok.
-
Evet ya <span style="-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);">karıştırmışım
-
Zoraki multipump gibi bir referansları varken herkes sıcak bakacaktır.
-
Ne güzel söylemişsiniz calimero55. Firmalar silah yapıyo ilk biz test ediyoruz Bu arada izlediğim bi belgeselde atış tekniklerini anlatıyordu. Yukarı ve aşağı yönlü atışlarda pratik bir bilgi verdi; merminin yolunu balıkçıların kullandığı olta kamışı gibi düşünün dedi yani yere paralel tutarsan olta kamışı eğilir. Ama yukarı veya aşağı doğru dik tutarsanız herşekilde kamış bükülmez. Yani yukarı ve aşağı atışlarda mermi yolu düz olduğundan hedefin hep altına nişan alıyoruz.
-
Kral arms tan da böyle silahlar bekliyoruz. Hatsanı konuşmaya bilr gerek yok tabancası bile bundan daha büyük
-
Bantı 2 pompa delebiliyo bu arada kendiniz uğraşmayın delmek için
-
basit bi elektrik bandı ile buradaki contadan kaçağı önleyebilirdiniz. Zoraki 2 üstü pompada bi de sıkı giren yada ağır saçmalarda bıradan biraz hava kaçırıyo. 1-2-3 ya da 4 kat elektrik bandı sorunu çözüyo. Benim zoraki hem güçlendi hem de moderatörün aslında sesi ne kadar iyi kestiğini anladım asıl ses barrel girişinden çıkıyomuş meğerki yasin kardeşime tekrar sevgi ve saygılarımla
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Merhaba. Kusura bakmayin sanirim sizin ir olayi konusunda tecrubeniz var. Bende led siparisi vercem 3w ama degisik dalga boylari var hangisini secsem daha guzel goruntu verir:730nm 850 ve 940nm birde zaten gece kullancam ir filtreyi kameradan soktukten sonra baska bi filtreye gerek varmi negatif film gibi. Cok tesekkurler
-
sayin abilerim sevgili kardeslerim forumda hatsanin namlulari ile lw namlulari arasinda sayisiz karsilastirma var simdi de bu yarisa kralarmsin namlulari girdi. Bu isin profesyoneli degilim ama bu 3 namlu arasindaki kalite farki sirasiyla lw, hatsan ve kral diye siraliyorum ama bunlarin karsilastirilmasi profesyonel bir sekilde yapilamiyor. Tecrube ve hissiyatla siraliyoruz sanki. Atislari bilgisayar makine vs.. yapmadikca da asla kesin bir sonuc cikmayacak bence. Cunku atis yaparken nem sicaklik ruzgar o anki kalp atislari nefes kontrolu ki bu otonom sinir sistemiyle ilgili bir durum. .inanmadiginiz guvenmediginiz bir tufekle veya sacmayla da iyi bir atis yapamayabilirsiniz. Hic kalp atislari 100 iken yapilan atisla 60 iken yapilan atis bir olabilirmi?
-
sayin abilerim sevgili kardeslerim forumda hatsanin namlulari ile lw namlulari arasinda sayisiz karsilastirma var simdi de bu yarisa kralarmsin namlulari girdi. Bu isin profesyoneli degilim ama bu 3 namlu arasindaki kalite farki sirasiyla lw, hatsan ve kral diye siraliyorum ama bunlarin karsilastirilmasi profesyonel bir sekilde yapilamiyor. Tecrube ve hissiyatla siraliyoruz sanki. Atislari bilgisayar makine vs.. yapmadikca da asla kesin bir sonuc cikmayacak bence. Cunku atis yaparken nem sicaklik ruzgar o anki kalp atislari nefes kontrolu ki bu otonom sinir sistemiyle ilgili bir durum. .inanmadiginiz guvenmediginiz bir tufekle veya sacmayla da iyi bir atis yapamayabilirsiniz. Hic kalp atislari 100 iken yapilan atisla 60 iken yapilan atis bir olabilirmi?
-
o pimin altinda kucuk bi vida var onu sokmeden zorlamayin fazla
-
Ellerinize saglik gayet guzel bir calisma olmus yalniz pompalamada herseferinde ayni miktar hava basmak gerek guzel bir grupman cikarmak icin. Bu yuzden alttaki tutamaci cikarmanizi oneririm. Ayrica durbune yakin baktiginizdan gezi sokerseniz daha rahat edersiniz. Durbun kucuk oldugundan daha iyi grupman zaten olmaz. uygun sartlarda zoraki o mesaafede jsb ve aa pelletlerle 2-3 cm icine toplar.