ferromuratti tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ustalar...

Eun Jin .22 Cal, 32.4 Grains pellet bulmak kolay değil. Şuan paypal üzerinden getirilebilen bir site varmı, yurt dışından.

Türkiyede varsa ne ala.

Olaki elinde fazla olanlar var ise talibim. Tüfengim satılana kadar kullanayım ve Son demlerini yaşayayım icabında..:))

Saygılar.

bildiğim kadarıya herşey tetik mekanizmasının çalışma şekline gelip dayanıyor. Yaylı silahlar basit bir mantıkla yayın biriktirdiği güce dayanayacak kadar güçlü bir tetik mekanizmasıyla donatılmıişlardır. Mesela aynı silaha aynı yayın çok daya sert fırınlanmış modelini takabilirsin ama bu sefer; tetik kendiliğinden boşalabilir. Tetiğin dayanabileceği kadar güç fikri ise; namlu boyu, içindeki yiv set twist miktarı hesaplarının sonucu ortaya çıkan bir sonuçtur. Yani tetiği değiştirip daha güçlü bir yay taktıktan sonra da daha ağır gramajlı bir pelet kullanmak zorunda kalacaksın ve yine de eski isabeti yakalayamayabilirsin. Zamanında ben de böyle bir hevese kapıldım ve ilerde bir gün kendi yaylı silahımı imal edinceye kadar değişiklik üzerinde fazla kafa yormamaya karar verdim.

+10

Büyük konuşmak istemiyorum ama bende Bir daha Almam hatsan, matsan.

Mod 125 ısrarla alma dedi arkadaşım bana , dinlemedim hatsan eski hatsan değil dedim, la nerdeeee.

Siftah yaptım sonra Nerden aldım diye bin pişman oldum, elimden çıkardım ama nasıl. Ben Dostuma al demem. Arkadaşlar çok güzel söylemişler, yerli malını bizde savunalım en kırallından ama olmaz dostlar. Benim bulunduğum yerde servis yok, arkadaşım doğuda bilmem nerde, bir başka yerde kargolara gitsin 2 hafta içinde gelsin yollarda falan filan.

dediğim gibi İyiki varlar ve inşallah daha iyisini yaparlar ama bir gün alırsam bile Acaba ? diye içimden geçeceği kesin.

+10 :thumbup:

Bugün bir pelet denedim, ve daha önce havalı tüfek kullanmadım dedim kendime 8o .
    gamo ları iyi sanırdım jsb lerden kötü sonuç alınca :thumbup:
    tartışmayı kendi adıma bitiriyorum denediğim pelet markası: RWS Super Field 15.90 grain 5.51mm

peletler tam olarak kubbe başlı, fakat buna rağmen namluya girerken traşlanma olmuyor ( jsb leri sevmememin bir nedenide namluya zor girmeleriydi, düz sokmak oldukça problemliydi, kafaları büyük geliyor ya çok traşlanıyor namluya gireken traşlanan kurşun yaprak şeklinde dökülüyordu, yada sokmak için uğraşırken pelet ister istemez eziliyordu. jsb leri yandan açılı bir biçimde çok dikkatli olarak namluya sürüyordum buda sıkıntı yaratıyordu hem uzun sürüyor hem zahmetli oluyordu, gamoları sevmemin bir nedenide çat diye kolayca namluya oturuyorlardı asla ezilme ve traşlanma olmuyordu.

ancak bu rws bambaşka, gamolar kadar sert jsb ler kadar ymumuşak değil tam ayarında. tam kubbe başlı, içi ve dışı pırıl pırıl zerre artık fazlalık yok, toz bile yok namluya çok güzel oturuyor ne çok sıkı nede gevşek sanki benim namlu için dizayn etmişler, kesinlikle ezilme yamulma traşlanma yok
    kutuyu açtığıınızda görsel bir şölen oluşturuyor yanıyor adeta peletler. tahribatı oldukça iyi, heleki isabeti attığımı vurur oldum, şimdiye kadar kullandığım tartışmasız en iyi pelet daha iyisi varmıdır bilmiyorum, kutusu 500 lük hemen gidip 4 kutu aldım kendime 8o bayide kalmayınca gelecek mallardan parasını ödeyip sipariş bile verdim.
    yakın zamanda chrono ölçüm sonuçlarını ve 25m grupmanı ekleyeceğim.

SİPARİŞİNİ İNTERNETTEN BU GÜN VERDİM HAYDİ HAYIRLISI..

UMARIM EVANİX AR6 İÇİN HAFİF GELMEZ