Güzel konu, güzel bilgiler. Teşekkürler.
Turnusol tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Mutlaka ithal olacaksa Diana derim.
-
Ben de Anadolu yakasında oturuyorum ve yakın yer bulamadığım için bu hobiden biraz soğudum.
-
JSB 18.13 grain
-
Hatsan BT65 kullandım, tavsiye ederim.
-
Hatsan'a yakışmamış, geçmiş olsun.
-
Merhaba, BT65 imde piyasada bulunan ucuz-pahalı birçok pellet denemde sonuç olarak 20grain ve üzeri pelletlerin vede özellikle kubbe başlı olanların çok daha isabetli olduğunu gördüm. Bunlar içinde en iyileri HN Rabbit Magnum ve Norica Ban oldu, ikisi arasında ise isabetlilikte bir fark olmamasına rağmen fiyatta ciddi fark var; Norica Ban'ı tavsiye ederim. 200 adetlik kutusunu 10TL civarı almıştım...
HN Rabbit Magnum oldukça pahalı, Norica Ban da oldukça ucuz:) İnce memet 30 grain denedim, namluda sıkıştı. Şimdi Samyang Domed Pelet deneyeceğim, deneyiminize dayanarak Norica Ban da deneyeceğim.
Samyang Domed Pelet (28,4 grain)kullanan var mı, varsa yorum yapabilir mi?
-
Bence pelletin yarısı şarjörde yarısı da namluda kalmıştır . Bana da olmuştu . Şarjörü yerine oturtup kurma koluyla pelleti namluya sürmeyi deneyin , eğer sürülürse kolu geri çekip şarjör tutucuyu da serbest bırakıp çıkartabilirsiniz.
Aynen dediğiniz gibi olmuş. Namluyu sökememiştim, meğer vida altına vida koymuşlar. Bu durumu çözünce namluyu söktüm ve sorunu hallettim. Öncelikle omer845627 olmak üzere yorum yapan herkese teşekkürler...
-
gezin altında 1.5 veya 2 alyanla açılır.Ana vidanın üstünde tampon vidalar vardır önce onları çıkar.Birde namlu oringide zarar görmüştür büyük ihtimal.
mümkünse eklediğim resmin üzerinde gösterebilir misiniz?
siteye bir türlü resim ekleyemedim. resmin linki : http://img420.yukle.tc/image.php?id=783885xfy.jpg
-
Şarjör nasıl sıkışır?
Bir fotoğraf koyar mısınız?
Şarjörün takılı olduğunu düşünün. Çıkarmak istediğimde çıkmıyor.
-
çıkmıyorsa fazla zorlama .namluyu tutan iki vidayı gevşet ve namluyu çıkar olsun bitsin.
namluyu tutan vidalar hangileri? bilmediğim için yanlış birşey yapmak istemiyorum. teşekkürler -
BT-65 için ince mehmet point lead pellets aldım ve her konuda türk malından uzak durmak gerektiğini bir kere daha anladım. Şarjöre pelletleri dizdim ve tüfeğe taktım. 1 atış bile yapamadım, şarjör sıkıştı çıkmıyor. Ne yapmam lazım, bilen var mı?
-
İnce Mehmet Point Lead Pellets aldım ve her konuda türk malından uzak durmak gerektiğini bir kere daha anladım. Şarjöre pelletleri dizdim ve tüfeğe taktım. 1 atış bile yapamadım, şarjör sıkıştı çıkmıyor. Ne yapmam lazım, bilen var mı?
-
İnce Mehmet Point Lead Pellets 2 kutu sipariş verdim, hafta sonu atış kayıtlarımı eklerim. Saygılar...
-
İnce Mehmet Point Lead Pellets
Kalibre ; 5,52 mm
Ağırlık ; 30,25 grainnasıldır, kullanan var mı?
-
İyi forumlar, muhtemelen ağır pellet kullanmanız daha sağlıklı sonuç verecektir. 28 grain ve üzeri peletler BT-65 lerde daha iyi sonuç veriyor. Saygılar
Teşekkürler, birkaç marka ve model önerebilir misiniz? -
BT-65 için hangi pelleti tavsiye edersiniz, neden?
Teşekkürler...