prens66 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankara
İlanıma bak sana uyarsa tam set halinde
-
hayırlı olsun çok güzel olmuş emeğinize sağlık....
-
Bence gayet güzel olmuş emegi gecenlere tesekkur ediyorum hayırlı olsun hepimize?
-
Selam elinde 6.35lw namlu olan arkadaşlar bir proje için bana lazım iletişime geçerseniz sevinirim burdan mesaj yolu ile tesekkürler.
-
cok iyi inis olmus heyecanli elinize saglik guzel paylasim
-
gayet guzel atislar tebrikler
-
elinize saglik bilgilendirci olmus..
-
-
bu sorunu bende yasadim birkac kez.
-
aynen katiliyorum bu konuya.
-
basit ve guzelmis.
-
arkadaşlar satılık değil yazdım lütfen pm den sormayın artık rica ederim..
-
Bir ufak videoda ben ekleyim daha compack bir heli. Prototype Quadrotor with Machine Gun!:
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
güzel bir çalışma tebrik ederim range finder e veda gibi..
-
-
spıder olan modeli harika.. http://www.all4shooters.com/en/galleries/p…uer-mastershop/
-
-
Kesinlikle.Abd fabrikalarinda degil de almanya sig sauer fabrikalarinda uretilmis olmasi da ayri bir saglamlik,kalite belirtisi
aynı fikirdeyim.. -
gule gule kullan usta ulkemızde ne yazıkkı berbat sılah mevzuatından dolayı edınemıyoruz edınen arkadaslarımızı tebrık edıyorum cok sık gercekten ..caydırıcı etkılı
Tesekkur ederim,,,