Hatsan nedense tüfeklerinde hiç estetik göz zevki üzerine durmuyor hiç mi yabancı markların tüfeklerini görmüyorlar sadece mekanizması değil ki tüfek...
s3k0 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bunu ilk okuldaki gibi ilk önce sarı ile pastel boya boyayıp sonra siyah boyasak olmaz mı
-
gamo pro hunter pelletın ondan 2 grain hafıf jsb pelletten daha hızlı gıtme sebebı nedır merak ettım dogrusu? agır ama aerodinamik yapısı dahamı guzel? hava surtunmesı az oldugu ıcınmı agır olmasına ragmen daha hızlı gıdıyor? bilenler acıklarsa sevınırım
gamoların gramajı 15.4 grain olarak gözüküyor fakat 14grain bile bulmuyorlar tartıldığında
-
bence fazla seçilen bir tüfek olmasının ilk nedeni fiyatıdır at44 e yakın bir fiyata satılan bir tüfekdi zamanında şu anki fiyatını bilmiyorum gerçi ama
-
http://www.airgunsofarizona.com/blog/2012/05/h…ine-part-i.html
http://www.airgunsofarizona.com/blog/2012/06/h…ne-part-ii.html
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.benimde carbine modeli hoşuma giden bir tüfek ama aşırı ağır olduğundan hiç gözüm yemedi
-
bence yaylı tüfekler arasında en güzel tüfekler pelet çıkış hızlarıda yaylı tüfekler için oldukça ideal yaylı tüfeklerde gücün getirisi tepme olarak geri döndüğü için magnum sınıfı yaylılara karşıyım al bi condor ya da bt65 bak keyfine
-
krm pelletlerin bi yakım çekim fotosunu koyabilirsiniz memnun olurum
-
battlefield 4 oyununda bu tüfekle oynayabiliyorsunuz
-
visionking ile vector optics markaları diğerlerine nazaran kalitelidir...
-
-
elinizde hatsan marka yaylı var ise dampa+ darbe lisanslı dürbün şart arayacağınız her türlü çözüm,çare sadece sizi oyalar...
-
Uzun süredir at44 kullanmaktayım ayar vidası sorununu çok basit şekilde sabitleniyor,setuskur vidayı sökün dişlerini biraz yiyin ama fazla değil yani takıldığı zaman biraz zor dönsün bu şekilde ayarınız bozulmuyor...
Vidayı göstermek isterdim fakat sökmeye üşeniyorum olurda bi ara açarsam unutmazsam fotoyuda eklerim -
emeğinize sağlık güzel vakit geçirmişsiniz..
Silahınız regulatörlü mü gayet isabetliymiş
tüpten güzel regülatör mü var
-
gamonun çoğu pelletini kullandım benim at44 de en isabetli olanı pro hunter oldu(fps düştükce daha da isabeti artıyor), jsb ve türevleri(aa,fx) zaten çok iyiler, uzun mesafede ise 30grain ince mehmetleride hiçbirşeye değişmem 27 grainleride yakında denicem bakalım nasıllar
-
Başta ev sahipliği yapan a takımı üyelerine,hobiye gönül vermiş ülkü ve rüştü bey'e,adem ustaya teşekkürlerimi sunarım organizasyon her zamanki gibi içten ve güzeldi, üst sıralardaki çekişme gene çok heyecanlıydı...
Tekrardan gelen gören,teri akan,adını unuttuğum herkese çok teşşekkürler gelecektteki organizasyonlarda görüşmek üzere.. -
hw97'si olanlar şu ingiliz arkadaşın ingilterede bulunan Sandwell Field Sports adlı av bayinin(tony wall) hw97k ya yaptığı modifikasyonları incelesin gerçekten kayda değer gelişmeler içeriyor lakin ingilterede geçerli olan ateşli silah sertifikası muhabetti yüzünden(fac-12ft=800fps-8.4grain maks-4.5mm-**-580fps-16grain maks-5.5mm) bizim burdaki fac sınıfında olan hw97k larda nasıl bir başarı elde eder bilemem ama göz atmakta fayda var..
burdaki videoları inceleyebilirsiniz...
http://www.youtube.com/user/VerminHuntersTV/videos -
12ft/lb tüfeklerde verim alınabilcek bir pelet
-
at44ün yeni kundaklarında ufak ufak gelişmeler var; ahşapda kayış takma yerleri eklenmiş(uncle mike vidaları gibiyse daha da iyi) sentetik de olduğu gibi 2 adet namlu tutucu yerine 1 adet olmuş çok da güzel olmuş güle güle kullanın
-
ilgili tüfeğin exploded pdf sini çekin oringin ölçüsü ve et kalınlığı gibi bilgileri ordan öğrenip ya da sorunlu o-ringi alıp eşleştirerek de alabilirsiniz ki en mantıklı yöntem budur, hırdavatçı olmadı otomobil parçası yedek parça satan yerleri gezip bulabilirsiniz...
-
pellet, sudan çok ciddi şekilde sekiyor dikkat etmek lazım özellikle sığ olan yerlerde.