Bilmiyorum açıkcası bundan önce kullandıklarımızda böyle bir sıkıntı yoktu boyları şarjör için uzun geliyor
s3k0 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok güzel olmuş bir markanın böyle bir modeli vardı aynı ona benzemiş biz son çıkan ince mehmetleri hiç sevemedik at44 ve bt65 de şarjörler dönmüyor sıkıştırıyor bize gelen parti sorunlu sanırım....
-
herşeyden önce forumda Tanışalım adlı konuda kendinizi tanıtın...
ilk önce dampa ayağınız yoksa ilk önce dampa ayak alınız yaylıda çok zoomlu bir dürbüne ihtiyacınız yok sonuçta attıktan sonra izleme şansınız yok pcp tüfeklerdeki gibi 3-9x40 3-12x40 dürbünler işinizi görür marka olarak şu an için tr de yaylılar için tek marka hawke gibi gözüküyor...
çoğu markanın replikaları piyasada mevcut hawkenin de çıkmış fakat daha türkiyede görmedim alırken buna dikkat edin... -
Mustafa beyin resimler bi hayli flu , net değildi !?;grin; , bir hayli aldım bütün kutulardaki buletler aynı ..sonucu kullanınca görücez grupmanlar iyi çıkacak diye umuyorum
son çıkan 5.5mm gibi olmasında şarjör dönmüyor at44 ve bt65 de -
-
bu resimlerden sonra oraya tüfeğimi eklemem bizim ki yanında çelik jantlı şahin kalır
-
size yakında olsam sizle çok güzel işler çıkartabilirdik eliniz herşeye yatkın mübarek
-
bende eskiden bir forum üzerinden dolandırılmıştım size tavsiyem güvenmediğniz kişiye spazar üzerinden alışveriş yapın işine gelirse zaten yapar işine gelmezse gider....
-
hemen hemen her ülkede av amaçlı kullanılıyor zaten havalı tüfekler...hatta türkiyede bile kullanılıyor her ne kadar yasak da olsa malesef durum bu .. eğer dediğiniz olursa bizim devletimiz nacizane toplumunu yolmayı çok seviyor..
-
scuba şart heleki bt65 var ise allah yardımcısı olsun
-
namlunun oringini değişebilirsiniz..torun gibi giriş seviyesi yaylılarda belli bir süre sonra kullanılan malzeme kalitesinden dolayı özellikle yay zamanla ilk gerginliğini kaybediyor yanılmıyorsam 10-15tl bir şey yayı fakat benim size tavsiyem yayı değiştirmeyin üzerindeki dürbün bu şekilde daha sağlam kalır dampanız yoksa özellikle..
-
bt65 regülatör takılabiliyor...
-
at44ünde hava sarfiyatı çok yüksek sorun tamamıyla tasarım bu kadar büyük tüp,valf-çekiç olan en güçsüz silahlar hatsanın insan bir daystate bir fx içini açar bu adamlar bunları ne kadar küçük yapmış diye sorar...her zaman diyorum hatsan 100000fps silah yapacam diye uğraşıyor hala fps takıntısı devam ediyor... yap 850-900fps birazda göze hitap et ....
-
pcp kullandıktan sonra anlıyor insan ne bileyim yaylınında olayı farklı ama havalı tüfek olayını pcp de tattım diyeyim
-
hiçbir yaylıyı pcp ye tercih etmem ne olursa olsun at44 bile olsa yaylıdan daha iyidir bence...
-
galathian bence at44 le çok farklı yapıya sahip üst blok olsun şarjör tipi olsun .. ama yine ne yazıkki gene o 230cc tüp koyduklarına göre hava sarfiyatı oldukça yüksek sanırım tabi bunu tüfeği alıp inceleyen arkadaşlardan öğrenmeden birşey diyemeyiz ama eminim fazladır benim hoşuma giden ahşap regüle shroudlu olan modeli sentetik olanıda güzel....
-
canım sıkıldı orjinalini gördüm baktım kaç para diye 100 dolar yazmış höh dedim ne var bunda
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img195/6376/sdc11651e.jpg]
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img831/6130/sdc11650v.jpg]
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img202/7771/sdc11648l.jpg]
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img585/5701/sdc11646h.jpg]
resimlerde biraz yamuk çıkmış ama her türlü ayar çekiliyorçekimler haftasonu hava iyi olursa
-
benimde elimde 2 adet şajör var biri çok dardı peletlerin etekleri yamuluyordu geçerken bende şarjlı tornavida ile hafif gevşettim gayet iyi oldu şu anda
-
benim tahribat tüfekleri arasında en çok hoşuma giden tüfek condor 12 kademe güç ayarı olması onu biraz olsada isabetlide yapıyor 500cc tüpüne birde regülatör takılıp birde foster ekelendimi tüpü sökemeden de dolum yapılaibliyor evet fabrika çıkış hali güzel değil ama birkça esktra parça alındı mı çok güzel bir tüfek oluyor...
-
bendede nasıl bir namlu var ise pro hunter çok zor girmiyor yani çok az zorlanıyor