s3k0 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Şu pcplerin dolum sorunu olmazsa (Van'da yaşıyorum) satıp pcpye geçerdim ama bir kutu peleti bir günde bitiren benim gibi bir insan için pcp nin ekstraları altından ekonomik olarak kalkamam herhalde.

örnek olarak hatsan at44 ele alırsak bir dolumda güzelce 850 fpsye ayarlanırsa 60 atış alabilirsiniz 60 kere tüfeğe pellet koymak yerine pompa ile dolum yapabilirsiniz ki bir tane 300bar tüp alsanız 150 barın altına düşse bile tüpe bağlı şekilde 100 bara kadar tüpü kullanabilirsiniz nerden baksanız bu bile sizi 1 ay götürür her hafta bir kez atışa gitseniz..100 bara düşüncede 100 bara kadar tüple geri kalanı pompa ile doldurabilirsiniz emn olun pcp nin tadı yaylıdan çok farklı sanki dürbünden giden peletin gidişini izleme zevkini bir atan birde canı çıkan pellet bilir :)

Aman hocam ne yaptın sen yav havaya ucar biri denerde kimsenin aklına düşürme.

kuru hava ile doldurulan aletlerde birşey olmuyo diye biliyorum ben bu dediğiniz olay kuru havadan başka birşey ile doldurulursa olur..örneğin oksijen gibi eğer dediğiniz olay düşündüğünüz gibi oslaydı çokdan havaya uçmuştuk :) tüfeğin her yeri yağ içinde zaten...

selam evet kameranız optik lensli eski tip kamera bendede aynısı var dijital makineler ile daha iyi sonuç alırsnız 199tl ye satılan x marka 720p çekim yapam dijital foto makine ile cam gibi görüntü elde edbilirsiniz...çekim yaptığız, atış yapılan yerin arkası yerleşim alanı aman dikkat edelim... :(
    bt65 elite ile demiri deldiğimi bilirim dikkat edelim :(

en iyi pellet tüm tüfeklerde en iyi isabeti veren pellettir ki bunu başaran bir kaç firmadan biri JSB, bir pelletin başka bir tüfekdeki performansı diğer bir tüfekde farklı ise dizaynında sorun var demektir bana göre...ince mehmete gelince 30grain solidleri at44 üm çok sevdi aynı zamanda bt65de deneme şansım oldu gerçekten güzel işler çıkarıyor 25 grain olan modelini denemedim fakat en kısa zamanda deniyeceğim şu ana kadar 2 hatsan kulandım biri yaylı olarak 2 side pro hunterı sevdi adi pellet fakat benim tüfekler çok sevdi hatta hatsanların çoğu seviyo hemen hemen ama daystate taktık sonuç hüsran :) buna karşın jsbler her tüfekte hatrı sayılır isabet sağlıyor sanırım bunun nedeni pelletlerin yumuşak olup her türlü namluya göre şekil alması sert pelletlerde bu sorundan dolayı düzgün terk etmiyor sanırm namluyu..
    kısaca sadeete gelirsek ince mehmet üreten firmayı tebrik ediyorum bize böle güzel seçenekler sunup sesimize kulak verip bir şeyler üretmeye çalıştıkları için...

4.5mm uzak mesafelerde daha az düşme yaparak daha etkili atışlar yapıyor fakat pelletler hafif olduğu için rüzgarlı şartlarda 5.5 göre biraz daha etkileniyor buna karşın bazı pcplerin 4.5mm daha etkili örnek verirsek hw100 4.5mm olanı 5.5m olanından biraz daha isabetli en azından tecrübe edenlerin görüşleri bu şekilde...

belli bir süredir pcpler ile haşır neşir olan biri asla gidip 2000tl verip hatsan almaz heleki bu fiyat aralığında AA,evanix gibi rakipleri varken ancak bunlar seviyesinde bir tüfek çıkartması lazım ki satması lazım ya da bu işi bilmeyen kişiler gidip alır, tüp ve bağlantı yeri gene eski at44 ve bt65 eski tip aynı sanırsam gene ilk şarjörde 200den 150bar a düşen tek tüfek hatsan pcpleri böyle saçma bir hava sarfiyatı olamaz...

long namluya kısa tüp olabilir güzelde durur ama düz modele uzun tüp çok garip durur hadi onu yaptını araya susuturucu için ek parça yaptırdınız o zamanda isabet bozulur en güzeli yapcaksanız yani kafaya koyduysanız shroud barrel yapıp biten yerede edgundaki gibi pullardan oluşan moderatörlü şekilde uzatıp yapmanız lazım tabi buda işçilik ister

örnekteki gibi 1/2 unf adaptörlü

[Resim Engellendi: http://i1225.photobucket.com/albums/ee395/hefnes/007-3.jpg]

yaklasık 4 ay kullandım tepmesi çok yok fakat 2 dürübünümü patlatmıştı 110mt de 5/2 isabetle 2 pet şişe vurmuştum :) fiyatına göre bence piyasadaki en iyi yaylı güç/isabet çok orantılı dediğiniz gibi yurtdısında çok ilgi görmüş bir tüfek kendisi

havalı tüfek alırken özellikle pcp alırken sadece 6.35 lerde fps önemli(bazı tüfeklerde çok düşük olabiliyor,800 altında olanlar gibi) 800-850 fps en ideal fpsdir av yapılcak ise (tabi ki türkiye için geçerli değil)en az 900fps olması lazım bunlara + olarak ömer arkadaşımıza katılıyorum

Güzel, seviyorum şu at44ü şahin doğan gibi ne yapsan gidiyor eğer bu sistem kalıcı olacaksa birde kundak yapman lazım :)

hard caselerin ağaç olanları ağırlık bakımından fazla talep görmüyor; ev içinde muhafaza amacıyla ideal oluyorlar fakat dışarı taşıma biraz sıkıntılı oluyor yapmayı bırakın demiyorum fakat bence önceliği eğer elinizde yatkınsa kundak yapımına verin eminim çok istek gelecektir adınıza..

gerçekten 305/ms olan tüfek yokki 5.5 de 4.5 derseniz belkide hem yaylıda 230/ms en ideali zaten yukarsı olan tüfekler magnum sınıfına girip dampa ayak kullanmanız gerekecek buda +masraf yaptırcak hatsan tarafında hatsan mod95/99 stoegerde x20 eğer bu ikisine param yetmez diyorsanız stoegerin x20 nin replicası olan strong marka tüfek eser kraldan daha iyi bir tüfek sayılır 200 tl fiyatı ile...

100m çok ciddi bir rakam ben beğendim güzel grupman olmuş eğer tüfeğinizde bipod yok ise bipod edinin gerçekten isabete çok etkisi var.. pelet olarak uzun mesafede 18 grain deneyebilirsiniz

timur
    abi sen bize bir dönsen scuba doldurmak sorun değil bize bir alo demiyosun bu pazar günü her pazar olduğu gene alandayız sen bizi eğer cuma felam arayıp dönersen scubanı hallederiz cumartesi akşamı araban var ise alo de abi tüple gel 1 saatlik işimiz var,

Ozzytheguitar
    her bir bilgim güncel sanırım siz göremediniz o levha kullanılmayan atıl bir levha böyle ufak tefek şeylere takılmayalım o kadar çok hedefimiz varki bunlar sadece resme aktarılan hafta içi stok hafta sonu imha şeklinde...