Halihazırda bu şekilde satılan tüpler var ingilizce olarak youtube üzerinden aratırsanız videoları felan çıkıyor
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Havalı silahlar içinmi yoksa ateşli silahlar içinmi?
-
Hocam hem bilye hemde pellet atan model düşünürseniz crossman 357 modeli var elimde satabilirim
-
Selamlar. GEONTEK adı ile yeni firmamızla hizmete başladık. Daha önce fason imalat yapıyorduk, ONAT adı altında.
Hayırlı olsun umarım uluslararası alanda ülkemizi temsil edecek firmalardan olursunuz.
-
CNC üretiyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim.
Merhabalar hangi firma hocam sizinki
-
Sayın Muratrex bey bu ürünün yarı otomatik modelini üretmeyi düşünürmüsünüz?
-
Öncelikle Mod 125 ilk tüfek için çok uygun değil illa tüfek alıcaksan hatsanın daha güçsüz yaylı yada kurmalılarından almanı tavsiye ederim onun haricinde tabanca tüfek arası mod 25 super tact felanda bakabilirsin ufak hilti çantası ayarlayıp dikkat çekmeden taşıyabilirsin
-
Ben samsunda oturuyorum aydın ticarette yabancı sayılmaz muhtemelen o ürüne fatura kesmişlerdir fakat vermeyi unutmuş olabilirler satışa gelirsek satış için faturaya felan gerek yok ama genelde faturalı ürün almaya çalışır hobidaşlar
-
Bait ve kaliteli olarak busnell trs25 öneririm yıllardır 12 cal tüfekte kullanıyorum 1 tanede kuzenimde var sıfır ayarında satın almak isterseniz yardımcı olurum
-
Türkiyede satışı yok google üzerinden araştırıp fiyatı ve nerelerde satıldığı konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz
-
Ürün adı proton x2
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Cnc temin etmek için yeterli para olması kafi fakat cnc kullanıcak mühendis lazım aynı zamanda 8 yıldan başlayan yasadışı silah üretim suçunun cezasını göze almak + ortalama 1milyon tl atölye için masraf yapmanız ve üretilen yasadışı silahları satabilecek kitleniz olması lazım velhasıl kelam başınızı ağrıtmamanızı tavsiye ederim
-
CO 2 tüp tarzında 200 bar ile çalışan tüplerde var direk kuru hava basılıyor
-
merhaba tekkeköy den samsuna giderken Kargaz var ben scuba tüpümü orada doldurtuyorum
Kargaz dolum fiyatı nekadar ve 300 bar doldurabiliyorlarmı
-
crossman 357 var isterseniz
-
Samsun bu konuda malesef çok geri ben yılda 1-2 defa atışa gidiyorum pompamda hersene arıza çıkıyor sebebini bilmiyorum fakat belli bardan yukarıya hava basamıyorum önceki pompamdada bu sıkıntı vardı
-
Havalı silahlar oyuncak değildir kazasız atışlar dilerim
-
-
Orjinal ürün olmayanlara pek yanaşmayın mesela ben çakı satışı yapıyordum av bayiine gittim benim 30 tlye sattığım bıçağı adam 75e bilmeyen vatandaşa iteliyordu mesela benim 1. sınıf microtech dik açılan replikaları ben 100 den satıyorum bayi 150-200-250 civarlarında satıyor o yüzden güvenilir yerden orjinal ürün almanızı tavsiye ederim