dardict tround özelliği nedir üçgen olması dışında
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
satılık silahlar bölümüne açılmalıydı ama moderatörler halleder
-
ilan yanlış yere açılmış ama yılan güzelmiş
-
mermileri nasıl ediniyor bunu satan arkadaş
-
mod 125 bile gücünden dolayı ne kadar isabetsiz 500 metrede rüzgardan etkilenmemesi için .22liğin 2000fps olması lazım en az kurşunda bu sürtünmeye dayanmaz full jacket mermi lazım ki dayamadan asla atış yapamazsınız isabet hiç olmaz sıkıntı çok olur fiyat yivlileri kat kat geçer
-
redfire isabetli olduğunu zannetmiyorum
-
osman beye tamamen katılıyorum
-
bu aralar teawondoya filan başladım en kısa zamanda onurla tanışıcam boks için hangi klübe gidiyo onur
-
bende tek başıma atış yapmaktan sıkıldım
-
forumda samsunluların sayısı arttı poligon olmasada bari atışa gidelim forumdaki samsunlu arkadaşlarda arkadaşlarına yaysın bu hobi tek başına yapınca zevkli toplu halde yapılınca çok zevkli bi hale geliyor
-
fx tüfeklere bakın
-
acaba bu tüfeği satmayı düşünüyormusunuz
-
sayın aksaray_mstf her konuya aynı mesajı yazmışsınız ayrıca son mesaj 2010da yazılmış sizde benim gibi hortlatmayı seviyosunuz anlaşılan
-
ts-22lerde gamonun en sevdiğim hatta tek sevdiğim pelletidir
-
-
ince mehmet solidler gayet stabil
-
sizi tebrik ediyorum 100 metrede daha önce hiç böyle grupman görmemiştim (at-44 lerle) bu gurupman için tüfeğin bu paleti çok sevmesi lazım paletlerin kusursuz olması lazım rüzgazın değişkenlik göstermemesi lazım sizede bravo demek lazım
-
sayın ceza82 lütfen kendinizi tanışalım başlığı altında tanıtınız
-
çok güçlü tepmesi adamı öldürür bunun
-
aklıma takılan bişey var sumatra 2500 carbin mi bt-65mi tercih edilmeli +ları -leri nelerdir